_nigarr24_ Ozoooo kravatlı takım🤭bildiğin damatlık gibi birşey ayakkabısı da var🤩Onu giydirmek için sabırsızlanıyorum. Hastane çıkışı için aldım
Ozoooo Kaderr27 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Sareee39 Kalbiimde2can en alttaki ayıcıklı tulum ile yanındaki zıbınları nereden aldınız acaba çok güzeller 😍☺️
Kalbiimde2can Sareee39 canim ben yurtdisindayim ama zibinlari h&mden internetten aldim diger tulumuda esim almisti sordum neresi oldugunu hatirlamiyor etiketindede yazmiyor 🙈
Dilek1903 ikiprensannesi__ yaaa bizim bebişte Alparslan burda yazan 12 gün doğuma ama ne zaman gelir bilinmez bende farklı bir modelini yaptırdım isimli Allah sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin 🙏😇
_nigarr24_ Ozoooo Hastane çantasına koyduğum için çıkarıp da çekemedim fotoğrafını,böyle ekran görüntüsü var😊 Aynı resimdeki gibi,çok tatlı birşey. Sadece içinden çıtçıtlı body çıkmadı
Minnakmmm123 Ozoooo hastane çıkışını nerde yaptırdınız acaba, nakışmı yoksa baskı mı ? Anlayamadım fotoğraftan 😊
Ozoooo Minnakmmm123 nakış canım baskı değil yıkadım hatta be kalitesi de çok güzel atolyerakun sayfasından yaptırdım
Elvan77 Minnakmmm123 nakış sanırım benimkiyle aynı model benimki sadece yeşil sütlü kahve ile işlendi çınar yaprağı temalı 🥰