• Alışveriş
  • Bebişlere aldığınız favori parçalar neler( resimli ) 🛍️🎈

Ozoooo Hastane çantasına koyduğum için çıkarıp da çekemedim fotoğrafını,böyle ekran görüntüsü var😊

Aynı resimdeki gibi,çok tatlı birşey. Sadece içinden çıtçıtlı body çıkmadı

Ozoooo oğlumun ismiyle aynı 😌 biz ilk çınar koyduk tulumunda sadce o yazıyor arasa sonradan karar verdik sağlıkla gelsinler🥰

Minnakmmm123 nakış sanırım benimkiyle aynı model benimki sadece yeşil sütlü kahve ile işlendi çınar yaprağı temalı 🥰

Elvan77 aa ne güzel adaş bulduk Çınar Aras benim aklımda hep Çınar vardı bende sonradan Aras ekledim😁

ikiprensannesi__ yaaa bizim bebişte Alparslan burda yazan 12 gün doğuma ama ne zaman gelir bilinmez bende farklı bir modelini yaptırdım isimli Allah sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin 🙏😇

Dilek1903 aminn aminnn canım rabbim bir avazda kurtarsın insallah kolay doğumun olsun 🤲🤲 sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Ozoooo
              Bende bugün bunları aldım çok çok severek aldım, sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah 🥰🌸

Sareee39 canim ben yurtdisindayim ama zibinlari h&mden internetten aldim diger tulumuda esim almisti sordum neresi oldugunu hatirlamiyor etiketindede yazmiyor 🙈