Ozoooo Bebişlere keşke doğsa da giydirsem dediğiniz favori parçalarınız neler kızlar ben hastane çıkışını çok beğenerek yaptırdım ve bu çorap çok beğenerek aldım ya siz ?
Ulviyya-25 Ozoooo ben anneme verdim aldıklarımı yıkayıp kurutsun diye😃o yüzden foto atamıyorum malesef))1-2özel parça var ama hevesle hiydirmek istediğim🥰
Amineazra Ozoooo İkiside çok sevdiğim kimselerden hediye geldi bu elbise hayalimdi arkadaşım tevafuk olmuş almış bir an önce giydirmek istiyorum 🥰🤍🌸
Minnakmmm123 Ozoooo hastane çıkışını nerde yaptırdınız acaba, nakışmı yoksa baskı mı ? Anlayamadım fotoğraftan 😊
Elvan77 Ozoooo oğlumun ismiyle aynı 😌 biz ilk çınar koyduk tulumunda sadce o yazıyor arasa sonradan karar verdik sağlıkla gelsinler🥰
ikidelibirkedibirbebek aminehumamoms bizim de var aynısından.Sanırım ben de en çok bunu seviyorum 😍 sağlıkla giysinler inşallah
aminehumamoms Ozoooo amin inşallah sağlıkla kucağımızaa alırız bebişlerimizi sizin hastane çıkışınızda çok güzel güle güle giydirelim inşallah 🌸
Sareee39 Kalbiimde2can en alttaki ayıcıklı tulum ile yanındaki zıbınları nereden aldınız acaba çok güzeller 😍☺️
cahillesohbetikestim Kalbiimde2can kanka bu takımları nereden alıyorsun ya bende benim oğlanalra alayım diyorum adam akıllı bir şey bulamadım 🤣
Humeyraeslem1 Amineazra Bu elbiseyi bende çok beğeniyorum kızım biraz daha büyüsün bende alicam 🤩 sizde güzel güzel giydirin yavrunuza