• Alışveriş
  • Bebişlere aldığınız favori parçalar neler( resimli ) 🛍️🎈

Kaderr27 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz.
Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.
http://mutluresim.com/ 💝

Ozoooo ooo bilmiyordum 🤭🙈 o zaman kızın gibi gelinlerin olsun 🥰

Ozoooo hastane çıkışını nerde yaptırdınız acaba, nakışmı yoksa baskı mı ? Anlayamadım fotoğraftan 😊

Minnakmmm123 nakış canım baskı değil yıkadım hatta be kalitesi de çok güzel atolyerakun sayfasından yaptırdım

Ozoooo Hastane çantasına koyduğum için çıkarıp da çekemedim fotoğrafını,böyle ekran görüntüsü var😊

Aynı resimdeki gibi,çok tatlı birşey. Sadece içinden çıtçıtlı body çıkmadı

Ozoooo oğlumun ismiyle aynı 😌 biz ilk çınar koyduk tulumunda sadce o yazıyor arasa sonradan karar verdik sağlıkla gelsinler🥰

Minnakmmm123 nakış sanırım benimkiyle aynı model benimki sadece yeşil sütlü kahve ile işlendi çınar yaprağı temalı 🥰