Nanelimonn sertleşmesi de hareket aslında bende hareket hep vardı ama gelişimi geride o yüzden haftaya alacaklar artık. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🙏
Nidilat kullananlar
Sm135 amın
xbebegimx baglıyorlar orda oyle cıkıyor zaten
Nanelimonn doktor bir sey demedi mi peki , belki stresten falan etkilenmistir 🥺
- Düzenlendi
Nanelimonn Nidilat sizde yan etki yaptı mı Ben de hastanede yatıyorum şu an doğumu durdurmak için Çok aşırı yan etki yaptı ilaç dilaltı dimı sizinde
xbebegimx doktor nıdılata baglamadı cıger gelıstırıcı ıgneler yapabılıyonboyle dedı baska acıklama yapmadı
Zehross03 mahfoldum ben boyle ılac gormedım suan carpıntı terleme.göğüs agısı goguste sıkısma.meela sol yana yatınca boguluyorum gıgusum sıkısıyor yatamıyorum sırt ustu yatamıyorum cıgerıerım ve kalbım patlıyacak sankı .bas agrısı dehset yapıyor.ıcmeyeyeyım dıye yalvarıyorumama sancın cıkar dıylar gene ıcıyorum ana hep Allaha dua ede ede.Rabbım kolaylaştırsın herkesınkını.hastanelere dusup bunlara mecbur bırakamsın.
@“Zehross03”#p29371197sizde durjm nedır kac gunde ur kullanıyosunuz ç ne yaptı sıze benım 5. Gun oldu ve artık dayanamıyorum bunyan etkılere bır n once ılacı kesseler keske .
Nanelimonn banada aynı yan etkileri yapmıştı 15 dakika da bir içtiğim de ama sonrasında yarım saatte bir aldim ve öyle yan etki yapmadi sadece kas ağrısı yapıyordu ölecek gibi oluyordum
Zehross03 bende hastanede kullandim.her kullananda yapıyormuş yan etki sadece sakin olmanız gerekiyor zaten bir süre sonra içme süreniz uzayınca yan etki yapmiyor ama ben dil altı degil direk yutuyordum emerek kullandığıniz da daha cok yan etki yapıyormuş
- Düzenlendi
Sm135 haftanız cok ıyı bence bu ılac degıl zehır olarak gıruyorum evet kasılma onleyebılır ama bır ınsanın vucuduna bu denlı etkı yapan bır ılacı da asla masum bulamıyorum . Bebegınız dogar ınsallah kuveze bıle gıtmeden salıcakla kucagınıza alırsınız.
Nanelimonn evett ondan o zaman cnm igne yapiyor 2 gune duzelir ama korkma
Nanelimonn ilacımı değiştiler adalat diye bişey yutturuyolar o böyle yapmıyo şüKür sancımda dindi ama ben devletten koşarak kaçtım orda olsaydım beni şimdiye doğurtmuşlardı ebe durmaz bu daha gelir diye diye açıklığımı arttırmaya çalıştı muayeneyle zor kaçtım resmen özele geldim burda şuan öyle bi risk yok durdurdular muayene bile etmiyolar alttan çok trtiklenmesin diye
Nanelimonn çok ağır gerçekten 4 tane verdiler daha yeni kendime geldim heryerimi birden ödem yaptı bayılacak gibi oluyorum diyorum sen stresten öyle oluyosun ilk defa sana yanetki yapıo ilaçtan değil diyolar bide dalga geçiyolar
Zehross03 ayy banada panik yapıyosun fılan dıyolar.prospektusunu okudum dedımde kızdıkar neden okuyosun sen onu bılmem ne fılan.
- Düzenlendi
Nanelimonn işte biz okuyupta evhamlanmayalım diye çaktırmıyolar ama normal değil cidden bak az önce yine verdi adalat şuan yanaklarım ateş kırmızısına döndü vücudumun heryeri acımaya başladı yine daha içmicem ya
Zehross03 bende bu aksam nıdılat verecekler saatı gelınce ıtıraz edıp ıcmıcem. Icmeme hakımı kullanıcam tercıh benım sonucta. Napayım. Sızde cıger agrısı var mı yada yatarken kalpte sıkısma bıgulmaya baslama fılan ben bogulmaya baslıyorum durduk yerde ozellıkle sola yatarken
- Düzenlendi
Nanelimonn evet nefes alamıyorum gırtlağıma biri çöküyor sanki bide çok ateşimi çıkartıyor titreme bana daha vermicekler sancım devam ederse mecbur doğurtcaklar artık eve geldim yeni bekliyorum bakalım sancı gelecekmi ilaçsız. Ama senin bebeğin daha küçük 1 hafta var aramızda biraz daha sabretsen iyi olur :(