sselinn merhaba bende de hamilelik öncesi vardı 25 mg içiyordum sonra hamilelikte 50 oldu. Bugun oğluma troit testi yapılacak. Benden kaynaklı çıkar mı acaba sizde çıktı mi

FatmaDkmts bnm daha erken Ken çıkmıştı doğumdan sorna kendisi geçti ilaç kullanmadım doğumdan sorna şimdi 2.gebeligim ilk ona baktırdım ama suanlik çıkmadı oğlumda 2 yaşında gelişimi iyi Bi sıkıntısı yok

Benimde 33 haftalikken tahlillerde çok düşük çıkmıştı dahiyeye gittim 36 da tekrar kan alıp baktılar yükselmiş dedi hiç ilaç kullanmadan şimdi ilaç verdi bı ay sonra tekrar bakalım dedi zaten doğum yaklaştı artık

FatmaDkmts soylediginiz değer ilk hamile kaldığımda vardı korkmayın ilacı kullanınca bir şey olmuyor ben hala devam ediyorum kullanmaya

Mikoosu teşekkür ediyorum canım inşallah ilaç kullanınca düşer doktor çok fazla değil dedi Ama yinede endiselendim her hamilede oluyor sanırım bu tiroid

Mikoosu teşekkür ediyorum inşallah ilacı kullanınca kısa sürede düşer degerlerim

Hsudbekzjhd anladım canım benim ki daha 28 haftalığız ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmasin benim için

FatmaDkmts gebelikten önceden beri tiroidim yüksek çıkıyor hatta 8 sene gebelik için uğraştık. Gebeliğim 5 haftalıkken öğrendim o zamandan beri ilaç kullanarak düzeyde tutabiliyoruz 🫶🏻 aylık değerlerinize baktırın, ilaç dozuyla düzene giriyor korkmayın 🙏🏻

Rabissssscee inşallah benimki de öyle olur canım doktor bugün verdi ilaci kullanınca düzene girer umarım valla içimi ferahlattiniz çok teşekkür ederim Rabbim bütün hamilelerimizin yardımcisi olsun. ❤

FatmaDkmts benim hamile kalmadan önce tiroit sorunum vardı. İlaç kısa zamanda düzene sokuyor merak etmeyin ilacı erken saatlerde almaya bakın. Doktor 10 da 11 de aldığın ilacın faydası yok demişti. Kahvaltıyla arasında minimum 1 saat bekliyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.

FatmaDkmts giriyor giriyor korkmayın 🙏🏻 benim sonuca göre doz ayarı yapılıyor şuan 50lik kullanıyorum normal düzeyde ilerliyor 🌸

femme oğlunuz kaç aylık/kaç yaşında? Anneden bebeğe geçtiğini hiç duymadım. benimde hamileliğimde hep dozu arttırılarak kullandım. En son 75mg kullanarak doğuma girdim. Doğumdan 1.5ay sonra 50mg düşürdü.

sselinn daha yeni dogdu 6 günlük 🌸 bende duymadım ama test yapıldı bakalim

Mine9166 sağolun canım çok teşekkür ediyorum bi yerde görmüştüm kahvaltıdan yarim saat önce alınmasi gerekiyormus insallah benimkini De düzene sokar 😍

Rabissssscee bana 100 luk verdi yeni başladım umarım girer teşekkür ederim kızlar bi nebze de olsa içimi ferahlattiniz 😍

FatmaDkmts

Tsh kaç çıktı?

Şimdi gördüm çıkan değeri. Haftanız ileri zaten, değer de çok yüksek değil. İlacı düzenli kullanıp kontrollere gidin, sorun olmaz.

Beybicik evet 4. 14 çıktı doktor 2.5 a dusurmemiz Lazim dedi bende ilk defa duydum gebelikte tiroidi biraz tedirgin olmuştum açıkçası