Kızlar 28 haftalık hamileyim ve tiroid çıktı çok uzuldum boyle bi durumla karşılaşıp ilaç kullanınca gecen var mı lütfen içimi ferahlatin bebeğimin beyin gelişimini engeller mi

FatmaDkmts ben de hamile kalmadan öncesinden tiroid vardı. Düzenli ilaçları kullandığınız sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Mutlaka dahiliyeye ya da endokrine gidin. İlaçları düzenli kullanın ve ayda bir kez mutlaka tekrar kontrole gidin.

FatmaDkmts Bu tiroid çok sinsi bı hastalık.. Benim ilk doğumumda yoktu 2. De çıkmış çok geç farkettim die düşük yaşadım şimdi 3. Ye hamileyim ilaç kullanıyorum umarım iyide yani gelismi vs iyi şimdilik.☺️. Korkmayın hemen bsy olmuyor ki o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. 7. Ayinizdasnz zaten çok önceden farkedilirdi olsaydı demekki yeni yükselmiş

Günümüz aydın olsun malesef ki bu dönemde çok sık rastlanılan bı konu hamilelikte neden anlamamış olsamda ilaç ile tedavi ediliyor merak etmeyin. İlacınızı düzenli kullanın en önemlisi de moralinizi yüksek tutun bu dönemde sinir ve stresten uzak durursaniz harika sonuçlar elde ediliyor. Dr’um tiroid oldukça düşük ise bebek icin risk olabilir ama yüksek olduğu için bu risk oranının oldukça diğer hamilelere göre çok çok düşük olduğunu bebeği etkilemediğini söyledi. Hiç moralinizi bozmayın , bebeğiniz ile güzel şeyler düşünün . Musmutlu günler 🤗

FatmaDkmts bende troit hastasıyım 50 lik kullanıyordum gebelikten dolayı değerim çok yükseldi her ay gidiyorum kontrole ilk 75 lik yatırırlar sonra 100 lük kontrollü git bişey olmaz Allah’ın izniyle

Anneyimbennanne 4.14 çıktı doktor ilaç verdi birşey olmaz dedi ben internetten baktım değişik yorumlar yapmışlar korktum

Anneyimbennanne size de çok geçmiş olsun kendimle ilgili olunca pek korkmuyorum konu bebeğim olunca insan ister istemez endişe duyuyor umarım bütün annelerimiz saglicakla alır bebeklerini kucaklarına 😍

sselinn merhaba bende de hamilelik öncesi vardı 25 mg içiyordum sonra hamilelikte 50 oldu. Bugun oğluma troit testi yapılacak. Benden kaynaklı çıkar mı acaba sizde çıktı mi

FatmaDkmts bnm daha erken Ken çıkmıştı doğumdan sorna kendisi geçti ilaç kullanmadım doğumdan sorna şimdi 2.gebeligim ilk ona baktırdım ama suanlik çıkmadı oğlumda 2 yaşında gelişimi iyi Bi sıkıntısı yok

Benimde 33 haftalikken tahlillerde çok düşük çıkmıştı dahiyeye gittim 36 da tekrar kan alıp baktılar yükselmiş dedi hiç ilaç kullanmadan şimdi ilaç verdi bı ay sonra tekrar bakalım dedi zaten doğum yaklaştı artık

FatmaDkmts soylediginiz değer ilk hamile kaldığımda vardı korkmayın ilacı kullanınca bir şey olmuyor ben hala devam ediyorum kullanmaya

Mikoosu teşekkür ediyorum canım inşallah ilaç kullanınca düşer doktor çok fazla değil dedi Ama yinede endiselendim her hamilede oluyor sanırım bu tiroid

Mikoosu teşekkür ediyorum inşallah ilacı kullanınca kısa sürede düşer degerlerim

Hsudbekzjhd anladım canım benim ki daha 28 haftalığız ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmasin benim için

FatmaDkmts gebelikten önceden beri tiroidim yüksek çıkıyor hatta 8 sene gebelik için uğraştık. Gebeliğim 5 haftalıkken öğrendim o zamandan beri ilaç kullanarak düzeyde tutabiliyoruz 🫶🏻 aylık değerlerinize baktırın, ilaç dozuyla düzene giriyor korkmayın 🙏🏻