Oya95 ElifMete bende Dragos vezni alem gidiyorum Pendik te Kenan bey doktorumun ismi bende çok memnunum aynı zaman da ücretleride çok uygun 74₺ muayene ücreti 😂
Busraktnc Oya95 özel başarıya gidiyorum 90 lira muayene ücreti, ikili tarama testimide yine aynı hastanede 145 tl ye yaptırdım
Tugceo92 Bulut74 ne zaman dogumunuz kismetse 😊 benim buyuk olasilik haftaya bugun. En son gidisimde 14 ocak demisti . Cumartesi detaylari konusmaya gidecegim son kontrole 😊
Aysenaz6143 Ozbead ben de ilk defa yarın çakmak erdeme gidicem kadriye hanıma gidiyodu bi arkdaş. Onun ismini duydum sadece . Hastanede doğum falan nasılmış bi bilginiz var mı. Hastane ve doktor arayışındayım bende
Fundaltas Bbsozlm nedem memnun değilsiniz acaba ? Hangi doktora gidiyordunuz bende oraya gidiyorum daa ?
Bbsozlm Fundaltas bana ilgisiz geliyordu doktorum çok anlatmıyor bilgi vermiyordu ve konum olarakta uzaktı evime . Biruniye geçtim şimdi orası hem yakın hemde gittiğim doktordan çok memnun kaldım
poyrazeylul elas ben gidiyrm cnm yeniyüzyıl gop dimi seyfettin özvural hocaya gidiyrm 25 ocak cuma doğum olcak kısmetse siz hangi doktor
Tugceo92 emineaydn normaL mi sezeryan mi olacak. Benim sezeryan olacak cumartesi netlesicek saat falan. En son haftaya bugun icin sezeryana aliriz demisti. Ebeler hakkinda bi bilgim yok acikcasi
emineaydn Tugceo92 benm dha 2 bucuk ayım var nasl olcagı belli değil henüz. Ama benm doktorum o hastaneyle anlaşmalı oldgu için doğum için oraya gtcem yoksa kontrollere oraya gtmıyorm. Güzel doğum gecırırsn inş 🙏🏻
2kizannesi- Oya95 Ben Yüzyıla gidiyorum 95 lira muayene ücreti. Üçlü test 150 lira detaylı ultrason 400 lira. Bölge çok pahalı bence Yüzyıla geç ben doktorumdan da çok memnunum