Oya95 bende oraya gidiyorum. Ikiliyi orda yaptirdim kan icin 80lira vermistik galiba. Hangi doktora gidiyosun peki
    Ebrufarid afiyette özgür hanım bar özgür kartal mükkemel bir doktordur hastane için aynı seyi söyleyemem ama ben doktor için oraya gidiyorum 75tl muayene
      BBusraa peki son haftalar her hafta muayeneye gitmek gerekiyor ya, her gidiştemi 150tl oluyor. Yoksa 10gun ara ile falanmi aliyorlar muayene ücretini
        bbukkett bütün hastanelerde öyle olmak zorunda 10. Gün dolmadan ücret alamzlar
          Bbsozlm Nasıl bir ilgi beklediğinizi bilmiyorum ama ben o hastanede ilk hazel hanıma gittim. Siğilim filan olduğunu söyleyip rapor göstermeme rağmen önemsemedi. Muayene etmedi veya tedavi önermedi. Kan tahlili yapmadan günde ikiye çıkardı kan ilacımı. Tuba hanım ise öğrendiği gibi siğilleri görmek istedi, sonrasında tedavi önerdi. Sağlık ocağı kan iğnesi yazdırmıştı, değerlerimin hamilelik için normal olduğunu söyledi filan. Baya detaylı bir muayeneden geçtim.
            bbukkett valla canım su an ayda bir gidiyorum henüz son haftalara gelemedik ama baştan beri söylediği şey şuydu bir alıyorum bir almıyorum. 15 günde bir gittiğimde mesela başlarda vermiyordum. 1 aya çıkınca veriyordum her ay sadece tahminimce ama almaz haftada bir ☺️
              BBusraa yani evet bende almaz diye düşünüyorum inşallah :) cok tesekkur ederm 👏
                Bskrt hastane deilde özel muayenehane bu oyüzden sormuştum.
                bir ay sonra
                • [silindi]

Chan dogum için fiyat aldınız mı peki
                  • [silindi]

Chan odaları fln görme şansınız oldu mu peki ? Benimde doktorum rumeli hastanesine yönlendiriyor dogum için ama içime yatmıyor orası açıkcası
                    [silindi] Henüz görmedim ama isterseniz gösterebiliyorlarmış. Büyük oda için sanırım fiyatlandırma gecelik ekstraymış.