Tugceo92 Bulut74 ne zaman dogumunuz kismetse 😊 benim buyuk olasilik haftaya bugun. En son gidisimde 14 ocak demisti . Cumartesi detaylari konusmaya gidecegim son kontrole 😊
Bulut74 Tugceo92 benim Mayıs’ta 🤗 28 mayıs dedi bana, Balıkesir deyim ben Doğuma yakın gelicem inşallah, kontrollere burda gidiyorum. Siz az kalmış maşallh Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Normal mi yapıcaksın
emineaydn Tugceo92 benm dha 2 bucuk ayım var nasl olcagı belli değil henüz. Ama benm doktorum o hastaneyle anlaşmalı oldgu için doğum için oraya gtcem yoksa kontrollere oraya gtmıyorm. Güzel doğum gecırırsn inş 🙏🏻
Deletedmom667 emineaydn aaa bende hep forumda goruyorum medipol kadriye hanım ws die.. Çakmak erdemdekini görmemiştim ondan medipol yazdım iyi yapmıssın canım
emineaydn Deletedmom667 bende tesadüf gttm evime yakın dıye hastane.doktor iyi yada kötü diyemem aslında ama ben bekledgmı alamadım bıraktm.gerci bıraktktan snra öğrendimki; bana mide bulantısı için agır bir hap vermşti devlet karsılamıyordu ilacı.ben 2 kutu kullandm.doktorumu değiştrdgm gün yeni doktrmdan ogrendm kı hamileler kullanamazmıs.içeriğini okudum gercekten de hamılelere tavsiye edilmez yazıyordu
eceuzay Reyap hastanesi esenyurt doktorumdan cok memnunum ama hastaneden emin değilim acıbadem atakent geçmek istiyorum ama doktorumu bırakamıyorum
Deletedmom667 emineaydn ciddi misin bebeğine birşey olmamıştır inşallah😔 benim tercihlerimin arasında yoktu cok yenı hastane
Tugceo92 Bulut74 aa anladim. Sizinde goz acip kapayincaya kadar gecer cok hizli cunku 😊 amin insallah cok tesekkurler, sezeryan istedim kisisel tercihimdi
poyrazeylul elas ben gidiyrm cnm yeniyüzyıl gop dimi seyfettin özvural hocaya gidiyrm 25 ocak cuma doğum olcak kısmetse siz hangi doktor
poyrazeylul elas evet canım nöbetçi hafta iki üç gün orda oluyr çalıştığım için onu tercih etmiştim iyi bir doktr öğrtim üyesi zaten emel hocaya gitmişliğim var çok tatlı biri ama bnm gebe old. zaman oda doğum izninde olduğu için gitmedim ona memnunmusnuz sizde seyfettin hocaya hiç gittinzmi kaç haftalıksnz bu arada
Bbsozlm Rabiaa05 muhabbet hanıma gidiyordum çok güler yüzlü bi doktor soru sorabiliyorum dinliyor sabırlı ama beni aydınlatmıyordu verdiği cevaplar yeterli değildi ne yazıkki