Kızlar ben Pendik bölge hastanesine gittim 130₺ muayene parası verdim. Bir de ikili tarama testi nerede ve ne kadar yaptırdınız?
İstanbul da hangi özel hastanelere gidiyorsunuz❤️
Oya95 kurtköy emsey 125 TL muayene ücreti...
Bende mehmet cüneyt uzuna gidiyorum cihan tıp merkezi . Cok memnunum 75 tl muayenesi
Kadıköy acıbadem hastanesi.
Pendik bölgede sgk geçiyor diye biliyorum. Siz bir kısmını ödüyorsunuz. Bu 130 tl sgk lı fiyatı mı?
Pendik bölgede sgk geçiyor diye biliyorum. Siz bir kısmını ödüyorsunuz. Bu 130 tl sgk lı fiyatı mı?
- Düzenlendi
Ümraniye Çakmak Erdem Hastanesi, 80 tl muayene ücreti
Migrenligebe canım hangi doktor onerirsin biz de tayin icin tasinacagiz umraniyeye araştırıyorum hangi doktor diye sen kime gidiyorsun
Ebrufarid ayse funda demir cok guler yuzlu cok tayli bi kadin. Bikac hastane dolasip kotu tecrubeler yasayip en son funda hanimda karar kildim. Kesinlikle oneriyorum
Ozbead evet kadriye hanimi da cok oneriyorlar ☺️
Oya95 ben Pendik bölge hastanesi Tuba gümüşte doğum yaptım gerçi bir defa gittim 27 haftaliktim 31 haftada gece acil sezeryan oldum çok temiz güzel bı hastane ben çok mmnun kaldım çalışanlarından doktorda çok şükür doğumuma geldi
Oya95 kartal Avicenna Umut hastanesi Doktorum Fatih Birol 💜 gayet anlayışlı iyi bir doktor muayne ücreti de 80 lira
Medicana Çamlıca’ya gidiyorum muayene 130 dan 175 e çıktı doktor ve hastane değiştireceğim🤦🏼♀️
Çakmak erdem var kızlar muayene 80 TL gayette memnunum
😀😀
😀😀
Oya95 ben bezmialeme gidiyorum dragos 75 tl doktorumda cok iyi 😊
Eminehatun doktorun ismini öğrenebilir miyim??