Em16 bende kızımın adını Beren koyacağım
Kız İsimleri ✨
Em16 benim de kızım oluyor adı Aybüke olacak inşallah 🧚🏻♀️💗
Bizim kızımız olacak Allah nasip ederse ismi Aden
Em16 Amelia, Siara, Alina, Alisa, Milena, Emili, Meyra
Yenibirannee Allah bağışlasın inşallah 🩷 sağlıkla gelsin 🩷 kızınız karakter olarak nasıl acaba Elisa isminde hiç tanıdığım yok ama karakter olarak nasıl oluyor merak ediyorum 🥰
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Allahın izniyle kızımız olcak. Ecrin koycaz ismini göbek adı da Aden olucak. ❤️
Ben de bugün öğrendim kızım olacağını (15+3) değişmezse inşallah Feyza koyacağım. bolluk bereket ilimle dolu demek
Merve171214 aşırı dilli 😅 suan daha tam 2 yas olmamasina rağmen 4 kelimeli cümleler kurabiliyor. Cok merakli herseyi kesfetmek istiyor ve inatçı ama yetistirmekte önemli tabiki 🥰
Papatyam17 mihra benim de aklımdaki seçeneklerden birisi☺️
Merve171214 sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah 😊
Ozlem_bykr bizde 22 deyiz hala soru işareti var aklımızda isim konusunda 😅😅
Aysegul57 tasavvufi anlamında var. Hakikati arayan aşk demek. Ayrıca cennet şarabıda var. İlla içki anlamında bakmamak lazım bence❤️
Suleaydogan1 bizimde eflin ve mihra içimize sinen isimler arasında oldu. Sonrasında buradan bir kullanıcı eflinin internet üzerindeki anlamı gibi olmayıp daha iyi araştırmamı söyledi. Aklımda soru işareti olunca eflin isminden vazgeçtik canım.
Yagmure ay sorma bende öyle valla. Aden Liya, eflin ve mihra isimlerini beğendik eşimle. Adenin anlamı internette ki gibi değilmiş buradan bir kullanıcı 3 hocaya sormuş önermemiş hocalar Adenden öylelikle vazgeçtik. Aynı şey eflindede başıma geldi 😅 şu an hoşumuza gidip sıkıntı çıkmayan tek isim mihra 😂😂 22. Haftadayım bu gidişle kırkıncı haftada karar vericem sanırım 😅
Melegimannesi benimde çok hoşuma gidiyor o isimler ya. İpek, inci, duru, doğa 🤤bayılıyorum bu isimlere
Biyolog-anne canım bende en başta Aden Liya istiyordum. Burada belirtmiştim bir kullanıcı Aden isminin internetteki gibi olmadığını kendilerinin 3 hocaya sorduklarını ve 3 ününde önermediğini söyledi. Sende bi araştır olmadı