Gugu588 biz de 39+1 olduk tam şuan cumartesiye kadar bekleyelim olmazsa sezaryen için gün vereceğim dedi benim oğluş da Nazlı çıktı 😁 Rabbim hayırlısı ile doğum yapmayı nasip etsin
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Gugu588 kasık ağrısı var mı?
İkizlerler 34+3 ☺️
@Engineer_ ahh kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah ♥️ hiç yok hamilelikten kaynaklı sağ böbreğimde büyüme var onun ağrısı oluyor arada sadece
Gugu588 genelde kızlar erken geliyormuş demek ki daha vakitleri var yerleri rahat 😁
@Engineer_ sancıların başlarsa ya da doğuma gidersen haber ver bana da ♥️
Omermomm_ son iki gecedir baskı yapıyor aşağıya ama henüz doğmadı 😁 sizin nasıl gidiyor
bebeklipanda yatayım derken aşırı baskıdan ayaklandım saniyeler önce ben bu inatçı çocuğu doğuramam gibi duruyo 😅
Sengul-9798 Allah hyrlısını versin suyunda filan bişi yoksa korkma aynıyız hafta olarak ❤️
Eymn3416 aminn 🙏 suyumuz fazlasiymis biraz ama şuan ki Dr bi sakıncası yok dedi 🙂
Eymn3416 cinsiyeti ne acaba kilosu filan nasıl bebişinizin 🤭
Pamuk 16+5
Gugu588 veririm inşallah unutmadan 😊 sen de haber ver
Omermomm_ ayyy ben dün doktora gittim, doğum pozisyonuna dönmüş o yüzdenmiş o baskı hissi 😁 geliyor gelmekte olan civciv 🐣😁
bebeklipanda kanala girmiş mi onu dedimi doktor ay hadi sağlıkla kavuşalım bebişleree😍
Gugu588 bugün kontrole gittim pazartesiye sezaryen dedi doktor biraz korkuyorum..