• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

bebeklipanda çok geçmiş olsun nasılsınız bebiş nasıl inşallah ikiniz de çok iyisinizdir ben 39+2 de yani 13 gün önce doğum yaptım☺️

Omermomm_ hayırlı olsun sağlıkla büyütün evladınızı inşallah 🌷🌷👶🏼🥰 şimdi iyiyiz çok şükür, başta 6 gün hastanede yattık benim durumum riskli oldu. Yani hiç aklıma gelmezdi çok mutlu sağlıklı bir gebelik geçirmiştim ama bir anda tansiyon yükselmesiyle şiddetli baş ağrısı gelişti ve bebeğimi hemen aldılar sezaryenle. Biz de bugün 19 günlük olduk 🥰 siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi oldu? Nasıl geçti umarım güzeldir 🥰

bebeklipanda sağlık olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız ya o yeter bence benim normal doğum oldu biraz ağrılı bir doğumdu ama hızlı toparladım şükür bizde 18 günlük olduk nasıl alışabildiniz mi bebişli hayata

4 gün sonra

Omermomm_ almıştım sayılır çok yoruluyorum bazen bir iki saat uyuma fırsatım olunca da çok özlüyorum bebeğimi Özlem’le uyanıyorum🥹 geceleri yatak içinde yastığı, komidindeki saati bebek kafası sanıp eşime koş koş bebeği tut deyip uyanmalarım, hatta eşimin koluna şap şap vurup bu ne bu benim bebeğim değil sen kimsin diyerek uyanmalarım çok oldu 😁😁😁 hastanede yatarken de bebeğimi çalmışlar yerine erkek bebek koymuşlar diye rüya görmüştüm tam lohusayım yani 😁😁😁 emzirmeye çok çabalıyorum şimdilik sütüm yetmiyor ben de eds sistemiyle destekliyorum umarım faydası olur 😊😊 sizin nasıl geçiyor bebişli günler 😊 adını ne koydunuz ? Bizimkinin adı alya lina oldu epey zor karar verdik doğumdan bir hafta sonra koyabildik 😁

bebeklipanda sanırım ölmüş postu dirilteceğiz😬 benim lohusalığım sürekli bu çocuk aç diyerek ağzına meme tıkmakla geçiyor sizin gibi fevkalade anılarım yok maalesef 😁😁Ömer koyduk ismini bizim ismimiz nişanlıyken bile hazırdı 🙈ama çok stresli geçiyor acaba aç mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim diye korkuyorum ve lohusalığımda ilk hatamı yaptım ailem yüzünden 4 saat boyunca uyuya kalmışım uyandıran da olmamış bebek aç olsa ağlar diye düşünmüşler bunun için çok üzülüyorum😟😟

9 gün sonra

aysenurellaa

Canıım cinsiyeti belli oldu mu? Sana çin takvimine bakmıştım hatırlarsan erkek çıkmıştı. Ben de bugün kendi bebeğimin cinsiyeti i öğrendim 😍 Oğlum olacak inşallah, çin takvimde de erkek demişti 😅 seni merak ettim

aysenurellaa demek ki bu çin takvimi bazen tutmayabiliyormuş 😂 bana tuttu, erkek demişti, 3 gün önce erkek olduğunu öğrendim . Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ♥️ bir oğlun vardı, şimdi kız 😍 maşallah. Benimde aynı; bir kizim vardı, şimdi erkek 🩵 Gözünüz aydın cnm

Omermomm_ ayy ben de uyuyakaldım öyle bir kaç kere hemde daha ilk 20 gün içindeyken. Aklım çıktı çocuğun şekeri düştüyse diye ve çok zor ayılmıştı hakkaten kan şekeri düşüklüğü başlamıştı. Çok şükür şimdi o kadar korkmuyorum glikojen depoları oluşmaya başladığı için. Ben de saatlerce emzirmeye çalışıyorum bugün de göz kontrolüne gittik. Epey alıştım ben bebekli hayata çok şükür ☺️

4 gün sonra

bebeklipanda bende çok alıştım artık aç olsaydı uyumazdı ağlardı diyorum çünkü 1 ay 11 günlük olduk acısıyla tatlısıyla 1 ayı geçirdik bakalım🤗❤️

2 ay sonra

Sumeyra_y Yok canimm gelmiyor oğluşum hala beklemedeyiz🤭 Sende durumlar ne alemde 😍

bir ay sonra

Pamuk Benim ucuncu gebeligim ama doktora gidince ogrenocem kac haftalik olduğunu😉

2 ay sonra