Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Eymn3416 çok şükür iyiyim seni sormalı bebiste şuan lik gayet iyi biraz kiloda almış plasenta yaslanmasi ile alakalı bişey söylemedi perinatoloji Dr u bakalım Perşembe tekrar gidicez gerilik devam ediyorsa 37 de alınacak
bebegimveannesi_ Aynıyız 🙈 19+4 benimde 💙
bebegimveannesi_ bugün 19+4 gece cvpladığım için
12+3♥️
6+6🫠
Sengul-9798 hakkında hyrlısı ne ise o olsun inşallah 🤲 bnde yarın gidicem doktora bakalım ne dycek
Eymn3416 amin inşallah sizin de kontrolden sonra beni bilgilendirir misiniz acaba
Omermomm_ tam kanala inmemiş ama baş aşağı dönmüş doğum pozisyonuna geçmiş dedi. Benim kız ilk defa baş aşağı döndü, önceden hep yan yatıyordu 🥰
bebeklipanda biz doğuma adım adım gidiyoruz sanırımm🙈
Sengul-9798 tabikide
Omermomm_ ben yarın izne ayrılıyorum, doğum için Ankara’ya gideceğim inşallah yolda doğurmam😁 geçen haftasonu çok fena böbrek enfeksiyonu geçirdim ya da taş düşürmüşüm bir anda ağrı başladı kitlendim kaldım böyle bir ağrı yok, bir yandan bulantı bir yandan ishal bir yandan alt tarafta yanma derken dedim doğuruyorum heralde. Bir saat sıcak suyun altında kaldım böbreğime su tuttum sonra hastaneye gittik vajinal muayene oldum ne açıklığım var ne nst de sancı. Doğuramazsın asla korkma dedi ebe, bu enfeksiyon ağrısı dedi. Gerçekten de idrarımda kan lökosit ve kristaller çıktı. Öncesinde hayatımda hiç böbrek rahatsızlığı geçirmediğim için taş düşürme ağrısını fln hiç bilmiyordum. O kadar hevesle valizle pusetle gittiğim hastaneden altımda depend beze çiş yapa yapa eve döndüm çünkü tutamıyorum devamlı geliyordu. Eşim de maşallah çiş doğurdun dedi 😂😂😂
- Düzenlendi
bebeklipanda 😂😂 efsane bi anı kalmış size bu arada Ankaranın neresinde olacaksınız bende Ankaradayım aynı anda aynı hastanede doğum yaptığımızı düşünsene😂 Bu arada çok geçmiş olsun☺️
Omermomm_ ayy inanılmaz bir anı oldu hem de, ablamı arayıp sormuştum bu doğum sancısı mı abla diye, o da beni bir gazladı sen doğuruyorsun ablam sen anne olacaksın ha gayret deyince iyice moda girdim doğuruyorum diye ama baygınlık geçiriyorum bir yandan öyle şiddetli bir ağrı.. şunu öğrendiğime sevindim ki böbrek ağrısı doğum sancısından fazla oluyormuş demek ki böyle bişey değil 😁 yazık ablam da gece gece yola çıktı yaşadığım şehire geldiler baktılar ki bebek yok çiş var 😂😂😂 Ankara’da özel Ortadoğu 19 Mayıs hastanesinde Dr. Baran hanımda doğum yapacağım inşallah 🥰 siz nerede doğum yapacaksınız inşallah ? Denk gelsek çok tatlı olurdu 😍
Kocburcuu bende bugün 7+6 🙏
Eymn3416 meraba kontrolünüz nasıl geçti acaba bebişin kilodu filan nasıl mış
Pamuk 30+0💜
Sengul-9798 kilosu norml dedi alttan muane etti acılman yok dedi bi sıkıntı olmaz 1 hafta 10 gün snra gel dedi tekrar