dilekgi123 erkek cnm
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Pamuk 10+2 canım🥰🥹
Feyzabeyoglu bizimde 14+2 🌸 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ♥️
Mehtapsrkn bende bugün 36+0 nasil gidiyir hamileliginiz
Pamuk ben de 8 hafta 4 günlük
Onemother1 37+1 den kızımla selamlar 🥰🙏🏻
1babyyalcin Kuzey 👼🏻 canım siz ne koyacaksınız nasıl geçiyor hamileliğin
aaallegraa Tabikiii☺️
ElifKyncu0 burda yapmayı planlıyorum ne ailemin ne de kaynanamın evinde rahat değilim sezeryan olcam ama kaynanam bunu umursamaz ikinci gün başlar bebeği bizde görcez gel hadi die die kafamı s***ker o yüzden en iyisi evim oğlunu bile doldurur oğlumda 12 günlükken ağzıma sıçtı resmen bunda güvenemiyorum
Duygu_nur52 benim midem bulanmiyo normalde ama agzimdaki eksi tatdan istahim kapaniyo öğüruyorum ama kusmada yok
Havva-2134 benim ilk gebeligim belirti olarak mide eksimem var o yuzdende istshim kapali bide arada bel agrim oluyo
Kalp atisini duydunuz mu
Zeynep-ece Amin inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah🙏 Benim de öyle ya ne alınacak tam bilmiyorum ama kıyafetleri hazır sadece beyaz zıbınlardan bir kaç tane daha ekleyeceğim 👶 Biberon emzik ve süt sağma makinası kaldı sadece almadığım dün bezlere de baktım indirimdeydi ama eve götürene kadar su gibi olurum diye onu da alamadım yanımda birisiyle gittiğimde ben de halledicem onları ve bitiyor 😄 Bebek hazır benim lohusa pijama takımı depend gibi eşyalarım hazır değil hepsi çok uğraştırmayan şeyler olduğundan acele etmedim öyle bekliyorum şuanlık ☺️
1babyyalcin cinsiyeti ne acaba
Ozlem7167 normal sanırım 12.haftaya kadar olması ☺️ sağlıklı olsunlar da tek bulantı olsun önemli değil