• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

Pamuk ay kesinlikle ya daha önce neye mutlu olurdum onu bile hatırlamıyorum rabbim nerde varsa sağlıkla kavuştursun 🤍

Minikmucizelere ya nasıl geçiyo gördünüz mü acaba bebisi ben bugün gittim 11 mm kese gördü ama bebis yok daha dedi Allah muhafaza çok korkuyorum

@Gamzekand değerim 2 katından fazla yükseliyor kese gözüktü
      Ya çoğul gebelik ya da sağlıklı bir bebek dedi.
      Ama normal de 6. Hafta gözüküyor
      Senin ki gözüktü mü? 💜😊

FKRKS29 cumsrtesi gunu kalp atisini dibledim 6+6 da ama saha cok normal 8 inci haftaya kadar diyolar canim iyi dusun iyi olsun inşallah 😊bide aslinda cumartesi gunu 7+4 du gec dollenme olmus 6+6 sayalim dedi doktorum o sekilde ilerliyor artik
        Mide eksimem cok oluyo seninde oluyo mu

Azrakbay0 maşallah hadi hayırlısı ❤️ çok küçük gördü haftaya tekrar gel dedi beklemedeyim 😊

Minikmucizelere insAllah en kisa zamanda sağlıkla görurum❤️ evet bu hafta uyandığımda mide bulantilarim gün içinde midem yanmaya başladı ama sağlıklı olsunda ❤️

@Gamzekand üzülme sakın benim de kesem çok küçük ama bende de bir sorun var mesela değerim çok yüksek

Azrakbay0 ikiz var mı ailede genlerle de alakalı olabiliyor. Bir de benim doktor çok ilgisiz çıktı kağıdı elşme sıkıştırdı hiç bir şey demedi değiştirdim çıkar çıkmaz doktoru ultrason kağıdında 4+1 yazıyor onu bile söylemedi eve gelince gördüm geç döllenme sanırım bende

FKRKS29 çok rahatım bulantım filan yok. Keseyi 5+4 de gördüm. Bu cuma 7+4 olcaz , kalp atışı için gidicez. İnşallah herşey yolundadır