• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

@Gamzekand üzülme sakın benim de kesem çok küçük ama bende de bir sorun var mesela değerim çok yüksek

Azrakbay0 ikiz var mı ailede genlerle de alakalı olabiliyor. Bir de benim doktor çok ilgisiz çıktı kağıdı elşme sıkıştırdı hiç bir şey demedi değiştirdim çıkar çıkmaz doktoru ultrason kağıdında 4+1 yazıyor onu bile söylemedi eve gelince gördüm geç döllenme sanırım bende

FKRKS29 çok rahatım bulantım filan yok. Keseyi 5+4 de gördüm. Bu cuma 7+4 olcaz , kalp atışı için gidicez. İnşallah herşey yolundadır

@Gamzekand bizde yok eşimde de yok bence tek bebek değeri çok yüksek mesela 4 haftalık 2543 çıktı

Aysearven hayır canım yok bulantılarım bitti çok şükür ama geceleri bazen bir tane prilam içip uyuyorum iyi geliyor bazende içtiğim vitaminlerden dolayı midem çok yanıyor okadar

Tubik61 bugün gittim kontrol e 7+0 11 mm kese ama gozukmedi bebek🤦‍♀️🤦‍♀️ en son 10 gün önce 5mm gözüktü yine bebek yoktu simdide aynı bakalim bayramdan sonra gidicez insAllah güzel haberler aliriz