Kara_sevda ayyy biz de 30+1 😍😍
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Seribanakkurt 30+1 oğluşumlaaa😍
Edacetn sezeryan benimki
17+0 💙 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻🐣
Pamuk şafak doğan güneş canlar yarın sabah doğum allah izin verirse ❤️❤️🤣
Ozlem7167 zorlanıyorum açıkçası et tavuk türü hiç yiyemez oldum normalde çok severdim ama midem çok bulanıyor. Siz de durumlar nasıl ?
Saat 00:00 dan sonra 16 haftalık🥰🥰
Mihri47 ayniyizz 🥰😍❤️
2_evlatyolda Prensesler gibi bir hamilelik geçirdim diyebilirim taki şu son 1 aydır…🙈😂 bizde oğlan bekliyoruz. En ufak bir mide bulantısı yaşamadım fakat şu son 1 aydır ağırlaşmaya başladım gerçekten. Güzel geçmesine alışkındım diye şimdi çok tuhafıma gidiyor 🥹 Ayaklarım sisiyor hafif ve sızı giriyor. Gece sık idrara çıkma,uyurken sağa sola dönmede zorluk gibi şeyler yaşıyorum. Alışverişi bitmek üzere. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Son 40 gün kala doğum için memlekete gideceğim. Hem annemler, hem kayınvalidemler var. Eşik görev dolayısıyla gelemeyecek. Fakat doğuma 1 hafta kala izin alabilecek inşallah . Öyle aman aman hareket etmiyor 😅 oturup konsantre olucam ki hareketlensin. Gün içinde ayaktayım yada çok hareket halindeydim diye mi bilmiyorum. Gene de çok şükür ger halimize. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕
FatimaNur51 valla biraz yorucu 4 adım atıyorm yoruluyorm. Birde sağ elim şişiyor sizde nasıl durum?
Aysuelxan bilmiyorum ki doktor söylemiyor son anda belli oluyormuş normal olup olmadığı şuanlık biley diyemem dedi
Susamuruuu benim ilk sağ elim şişiyordu şimdi 35+5 im iki elimde ayağım şişler ve ağrıyorlar
Kalbiimde2can haftamız aynı cinsiyeti nedir ☺️
123nese_ Öylemi sağlıkla alın kucağınıza paşanızı 🤲😊