zilanmtee merhaba daha 2,3 haftalıkken boyamişdim.Şimdi şükür 8 aylık olduk çok şükür rabbime herşey yolunda ama doktorunuzla konuşmakta fayda var
Hamilelikte Saç Boyama 😕
Alizee ben de aynen öyle düşünüyorum, 31.haftam boyatmadım
Ben 12 haftdan sonra bitkisel bıyayla boyadım beyazlarım sürekli çıkıyor mecburen boyutorum cok şükür bebekte bi sıkıntı yokk şuan 23 haftadıyız
Ayselina6 ya tabiki öyle öncelikle bebeklerimizin sağlığı ama saç boyamanın herhangi bir zararı yok olsa doktorlar gidin boyatın diye izin vermezler herhalde bizler kadınız ve bakımlı olmalıyız ben çok hamile gördüm makyaj yapmıyo saçının dibi gelmiş hiç toka bile takmıyo paspal paspal geziyo yapmayın allah aşkına biz kadınlığımızdan neden ödün verelim arkadaşlar anne olucaz diye paspal mı olalım nedir yani eşlerimiz için demiyorum bunu yada birine gösteriş de değil ama her kadının özgüveni için aynaya bakınca kendini beğenmesi gerekir kim kendine neyi yakıştırıyosa onu yapsın
zilanmtee ben ombre yaptırdım ama diplere işlem uygulanmadığından sorun olmadı kokusuda yoktu dışarda bahçede uygulandı
zilanmtee bende 29 haftalıkken boyamıştım şimdi 35+3
zilanmtee 3. Aydan sonra sıkıntı yok diye biliyorum
zilanmtee 4 aylıkken ombre yaptırdım
3 aylikken boyadim kokusuz olandan almistim hic bisey olmadi
zilanmtee ben iki kez boyadım yine boyucam inşallah bir sorun teşki etmez 7bucuk ayligiz suan
zilanmtee 31 haftalık gebeyim yeni boyattık doktor 20. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi
Youngmotherr maske taksak
boymomyz maske takmasak ne olur
zilanmtee ilk 3 ayımda boyattım şuan 27 haftalığım hafta sonu yine boyatacagim organik boya kullanıyorum
Karenim13 yani çok solumadan olur bugğn de boyattım sıkıntı olmadı