35 haftalık hamileyim☺️9 kilo aldım)

Aysel66 69la gebe kaldım 73üm suan 26 haftalığız ilk aylar almadım 4.cü ve 5.ay arasında aldım bu kiloyu suan kilomu koruyorum bakalım nasıl gidicek

Aysel66 merhabalar bende 26+1 toplam 3kilo aldım bebek 860gram 30sm hepsini o ve memelerim aldı sanırsam 😂 inşallah böyle devam eder ama kilo 6aydan sonra alınıyormuş böyle şeyleri takmayın her vücut zaten farklıdır

Aysel66 8 kilo aldım 9 aylık hamileyim her ay bir kilo gibi felan asfhsh diğer kızımda da 9 kilo almıştım her ay bir kilo 🤣🤣

Feriideklc üç beyazı azaltıp meyve protein vitamin ağırlıklı ilerlersiniz çok almazsınız bebek her türlü alır da fazla kilo doğumu zorlaştırır Allah korusun

Aysel66 ya iki sezeryanım var ikisindede 5 kilo verdim ben değil bebek almış şimdi üçüncüye hamileyim iki aylık iki kilo vermişim neden böyle oluyor bende bilmiyorum 84kgydum 82 cıktım sabah 159 da boy

Aysel66 21+5 olduk 51 kg ile hamile kaldım 4,5 kilo aldım doktorum karbonhidrat konusunda uyardı

25 haftalığız 61 kilo oldum kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor randevu bulunmaması durumunda acildeyse yapıyorlar mu

Aysel66 10 günümüz kaldı doğuma uygulamaya göre 5 kilo aldım 🙈

Aysel66 32+5 teyim. Maşallah hamileliğimde ne mide bulantısı, ne iştah kesilmesi yaşadım. Hatta arttı bile maalesef 😂 14 kilo almışım… 😅

Aysel66 veriliyor merak etme ben ilk cocugumdada 57 ile hamile kaldım 70 le doğuma girdim çıktığımda eve geldim 62 kg düşmüştüm bu 2. Gebeligim 36 haftalık hamileyim 57 ile kaldım 67 suanda sağlıkla alalimda kucağımıza kilo emzirdikce gidiyo

Aysel66 26+0 olduk an itibariylee ve 5 kg aldım 🙈 ilk 3 ay kilo vermiştim kendi kilomdan gitmişti 2 kg onlarla beraber saydım onu saymasam 3 kg yani kendi kilomdan 3 kg fazlayım şuan sadece 😂

Aysel66 37+4 oldum şuanlık toplam 14 kg almış oldum 🫣😔 bakalım doğumdan sonra kaç kg gidicek bende çok merak ediyorum

Ben hamile kaldığımda 58 kgydim suan 32 haftalığız 65 kg yim 🥰🥰🥰

Aysel66 18+3 üm 1 bucuk kilo falan aldım

22+1 oldum ama şu ana kadar toplam 9 kilo aldım. Nasıl olacak bu kilolar bilmiyorum. Doktorumla çatışmaya başladık yavaş yavaş😏🙈