• Gebelik
  • 37.hafta hamileler , yaklasan dogum belirtileri olanlar buraya...

37+3 sırt ağrısı kasılmalar oluyor sezeryan doğumum lakin 40.haftada doğum yapicam Allah izin verirse
MASALMYRA oyle diyorlar ama zaten planlı sezeryan olcakti 5 aralıkda ama bizim oğlan biraz aceleci galiba umarım hemen dogum olmaz diyorum hayırlısı olsun tabide insan ister istemez biraz tedirgin oluyo
    MASALMYRA 37+5 teyim ve iki gün önce hastaneye belimde şiddetli ağrı ve sancıyla gittim bide aşağı baya baskım vardı nst ye bağlandım sancım çıktı o gece göndermediler beni yatışım yapıldı çünkü ilk doğumum sezeryan olduğu için sıkıntı olabilir dediler sabaha kadar sancım azaldı çıktık ve hala ara ara oluyo sancım galiba Pazartesi doğuma girerim dr yarın konuşacaz bakalım 🤗
      MASALMYRA bende kasılmalar var 37 haftalığız bizde kızım kendini kanala ittiği işin kaburga ağrısı ve miğde yanması yaşıyorum. Çatı ağrım var yatakta dönmek bile işkence oldu. Gün içinde artık çorap giymek bile mesele 😂 artık doğurmak istiyorum. Doktorumuz çatı muayene mi haftaya yapacak 38 iyi olur dedi. Karnım aşağıda suyun patlayabilir dedi. Normal doğum çok istiyorum inşaAllah hayırlısıyla haftaya belli olacak
        Aksa_korkmaz benimki daha kanala girmemisti ,carsamba gunu kontrolde.Bakalim haftaya carsamba 38.hafta olucaz,belli olur benimki de ,ben de normalciyim ama kismet bebek knala girmezse beklicez dedi doktorum...
          Aksa_korkmaz :)) bi cikicaklar tam cikicaklar...ic organlarim resmen savastan cikmis gibi olacak 1 senede vucut anca toparliyormus kendini,yani dogumdan sonra da cok isimiz var kizlar...alinan kilolar verilecek vs.vs... :(
            MASALMYRA 37+1 olacağız yarın...
            Gece uykusu tam bir işkence saat başı ters dönmüş kaplumbağa gibi kalkıyorım sağolsun eşimin desteği ile... zaten yatak odasınu terk ettim😁 kanepelerim geniş ve rahat oraya geçtim eşimde peşimden...😁 bugün kontrol vardı bebiş 3400🙄 2 haftamız var... artık şu annelik neymiş tatmak istiyorum.... şu ağırlıktan kurtulmak kendi işimi kendim yapabilmek dakika başı işemekten günde 2 3 kere.işeme dönemine geçmek istiyorum... kilolar verilir sağlık olsunda herşey yoluna girer... ama artık klasik penguen yürüyüşü dönemine geçtik doğum iznine 35.haftada ayrıldım ben ve evde sıkıntıdan patlıyorum😑 hastane çantam daha doğrusu valizim hazır sayılır😁 haftaya ağdaya.gideceğim vee ta ta ta taaam hazırım😁
              MASALMYRA ben 7 kilo aldım şuana kadar ama bakalım doğuma kadar ne alırım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ ama hamilelikte çok sıkıldım. Doğumdan sonr iç dış bakım yapacağım kesin ancak kendime gelirim 😂
                MASALMYRA bende 37.haftamdaym henüz bir belirti Yok bugün çatı muayenesi oldum dr hala yukarda olduğunu söyledi. Sancıları nasıl anlıyorsunuz şu an karnım biraz rahatsız da yardımcı olur musunuz
                  Hdamla bebeğin karnında bi tarafa toplanıp sertleşmesi canım kasılma deniyor aslınd
                    37 hftaligimm vajinamda batma disinda bi sorunum yokk biranonce dogurmak istiyoruummmm