Aysiuys amin inşallah 🥰 hayırlı olsun sizede bu arada kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbim 🤲

Mnzss bi arkadasim gitmişti memnun kalmıştı benim de biraz riskli gebeligim ondan dolayı o doktorun alani da oymuş. Hacattepenin bölüm baskaniymis zaten doktor

Mnzss benimde ilk gebeliğim benim de ağrılarım oluyor arada kasıklarımda ve belim de oluyor kan verdin mi HCG kaç çıktı senin

Humeyra18 anladim umarım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim saglikla sıhhatli

Elitopatra25 ilk verdiğimde 70 çıktı sağlık ocağında verdim oda haftaya kadin doğuma git dedi aslında 2 günde bir kontrol edilmesi gerekiyormus iste bu hafta gidecem yeniden bi

Nese20 keseyi gördünüzmü aynıyız ama daha doktora gitmedim ben kasık ağrılarım var

Aysiuys kimyasal derken boş gebelik mi diyorsunuZ bende 5+0 im hiç ağrım yok 4. Haftada doktora gittim kese daha oluşmamış dedi ne zaman gitmeliyiö hiç bilmiyorum

Hanix Kimyasal gebelik hamileliğin 5′inci haftasından önce, yani hamileliğin ilk zamanlarında görülen erken dönem düşüktür. Beta hcg 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi bana da 5+0da gittiğimde

mekselinaa hayır malesef göremedik kimyasal gebelikten şüpheleniyor doktorum sonlanacak galiba gebeliğim