• Gebelik
  • 37.hafta hamileler , yaklasan dogum belirtileri olanlar buraya...

Hdamla bebeğin karnında bi tarafa toplanıp sertleşmesi canım kasılma deniyor aslınd
    37 hftaligimm vajinamda batma disinda bi sorunum yokk biranonce dogurmak istiyoruummmm
      Merhaba dun kontrlm vardı 37+2 deyz doktor bebegn basının asagıda oldugunu soyledi bas asagı olmasyla kanala gırmesi aynı seymı
        Flzorn degil seker,bas asagi durabilir ama kanala girme olayi baska,benimki de su anda kanala girmemis
        deletedmom734 al benden de o kadar,ben de ckk bunaldim,eski gunlerime donmek ,hop hop merdivenleri cikip inmek istiyorum, sismanlik da ayri dert,vercez insllah.Sen nerden yaziyorsun ,Ist?
          Flzorn hayır canım değil aşağıda olması normal fiğim pozisyonu evet ama kanala yerleşmesi Doğumun yaklaşma zamanı oluyor dün çatı muayenem vardı 37+3 oldum kanalda değil dedi mesela
          MASALMYRA evet bebeğim 3 kilo ben kiloluydum hamile kaldığım da 75 belki ondan bilmiyorum doktorum en fazla 85 olacaksın fazlası sağlığın ve doğumun için iyi olmaz dedi. Vallahi ne dikkat ettim ne diyet yaptım. Herşeyi de yedim çünkü benim doğuştan anemim vardı. Anne karnında yeterince beslenemediğim için uzun yıllar bunun dezavantajlarını çektim. Hamile olduğumu öğrendiğim an dedim. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. Çok araştırdım çok, ilaç yerine hep sağlıklı şeyler tükettim. Kokrmadım tereyağı, et, balık, ceviz faydalı ne varsa çok şükür vitaminsiz ilaçsız bebeğimin kendi kilosu ve çok sağlıklı benim kilo almam da bana kalan tek avantaj diyelim ☺️🙈
            Hdamla kasılmaların acısını hissetmiyorsan bu iyi bi şey acı eşiğin yüksek demişti doktorum bana kasılma var. Ama bende ağrı hissi az baskıyı hissediyorum ☺️
              MASALMYRA amin canım inşaAllah hepimiz sağlıkla bir avazda alalım kucağımıza evlatlarımızı 😍
              Aksa_korkmaz aaa öyle mi bilmiyordum doktoruma da hiç sormadım açıkcası daha önce. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 😇😇
              Bir de çatı muayenesi oldum dün ve dünden beri yoğun akıntım var sizlerde de böyle mi
                MASALMYRA 36+3üz bizde :)
                Gece saga sola cok donuyorum kaburgalarim agriyor Ustune yatmaktan. Kasiklarima bicak batiyor sanki baya agirlastim ben ya :(
                Bide ustune kabizlik sorunu cikti. Ikin ikin bebeği firlatcam diye korkuyom 🤯🙈
                  Hdamla ben daha olmadım haftaya çatı muayenem ama burada okuduğum kadarıyla oluyormuş öyle kan lekesi veya su gelmesi nişan gelmesi felan