Bende 37im ama bu belirtilerin hic biri yok🙄 gunun sonunda bacak aralarim agriyor biraz o kadar🤔
37.hafta hamileler , yaklasan dogum belirtileri olanlar buraya...
Gamzeli21 kiz erkek?:)
Erkek
Ben tam 36 haftalık ama artık bende doğurmak istiyorum
Zehra12 kiz erkek?;)
Aydanbrahimli o da guzel:))ben 36 yasindayim belki sen gencsin ondandir;)
MASALMYRA eevveeeeetttt😂bende 37+3 haftaligim kasilmalar baskilar sancilar alistik yani 🤣
Benimki cok hareketli,surekli biseyelr yapiyor:)icerde sizinkiler demi oyle kizlar??
Bende 37 haftalığım ve dün nişanım geldi doktoruma gittim ne açılma ne yumuşama var. Ağrı şancı da yok . Doktorum progestan verdi . Umarım biraz daha bekler oglusum
Zehra12 az kaldi vallahi uykusuz gecelere hazirlanin kizlar....:D
Minnosannesi bu hafta gelisimini tamamladi sayiilir aslinda,korkmana gerek yok...
37+3 sırt ağrısı kasılmalar oluyor sezeryan doğumum lakin 40.haftada doğum yapicam Allah izin verirse
MASALMYRA oyle diyorlar ama zaten planlı sezeryan olcakti 5 aralıkda ama bizim oğlan biraz aceleci galiba umarım hemen dogum olmaz diyorum hayırlısı olsun tabide insan ister istemez biraz tedirgin oluyo
Minnosannesi bi sorun olmaz inşallah içinizi ferah tutun 🙏🏻
MASALMYRA 37+5 teyim ve iki gün önce hastaneye belimde şiddetli ağrı ve sancıyla gittim bide aşağı baya baskım vardı nst ye bağlandım sancım çıktı o gece göndermediler beni yatışım yapıldı çünkü ilk doğumum sezeryan olduğu için sıkıntı olabilir dediler sabaha kadar sancım azaldı çıktık ve hala ara ara oluyo sancım galiba Pazartesi doğuma girerim dr yarın konuşacaz bakalım 🤗