Deletedmom_85 gerçekten o kadar saçma sapan bi şekilde yoğunum ki 🥲
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
UmutsuzPolyanna Merhaba buraya girerseniz bana özelden yazar mısınız size mesaj atamıyorum özelden 🙏
- Düzenlendi
peri5860 forum beni çok sevdiği için özel mesajlarımı kapattı bende atamam 🤣🤣
- Düzenlendi
Deletedmom_85 yaaa günlerdir aklımdasın . Ben @EmineDefneGokce
Kullanıcı adını yazıyorum yazıyorum çıkmıyor . Etiketler bölümünde bebek isteyenler kısmında buldum şimdi seni tek tek bakarak Hshdhs
O kadar çok sevindim ki canım sağlıkla gelsin çok çok mutlu oldum vallahi @Deletedmom_85 💋
Bir de postlarına baktım
Detaylı usg Hekimoğlu fındıkzade öneririm CD, beneğin yüzünü gösteren 3 boyutlu fotoğraflar veriyolar . Doktor da kadın. Yine de sen bi ara sor canım kadın doktor duruyor mu diye . Fiyatı geçem sene 700 verdim onu da sorarsın
Hastane de Esenler medipol öneririm hem uygun hem çok güzel . Doğum hikayemde tecrübemi anlatmıştım azcıık😍
Eminegokceee ay canım benim teşekkür ederim eksik olma Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavusuruz amiiiiiin🤍 diğer bilgiler içinde teşekkür ediyorum 🤗
Deletedmom_85 kaç yildir evlisiniz yenimi hamile kaldiniz hayirli.olsun saglikla kucaginiza almayi.nasip etsin
Ceylan01-13 2 seneyi geçti evliyim . 2 Yıldır da bebeğimiz olmamıştı tedavi ile gebe kaldım canım evet. Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Deletedmom_85 evet var cnm hayırlı olsun
Deletedmom_85 amin insallahh hayirlisiyla insallah🌸
minikmucizeemaak kaç haftalıksınız bebişiniz
kaç gram
avakadominigi 31+1 haftalığım canım, cumartesi günü randevum var göreceğiz bakalım kaç gram olmuş 🥲 En son 5 Ekim de 1500 gramdı
minikmucizeemaak maşallah gayet güzel bu kontrolde 1900 fln olur
avakadominigi Bakalım sağlıklı olsun da Allahın izniyle 🥲 9 günde kaç kg olacak göreceğiz
minikmucizeemaak doktorum 30.haftadan sonra genelde günde 25-35 gram alındığını söyledi.Ama tabiki önemli olan sağlıcakla doğsunlar