runkli0606 inşallah canım cok sağol. Gerçi daha kan da vermedik inşallah vardır rezil olurum, yoksa tüm foruma😆❤️

Deletedmom_85 valla ben de kanı çok geç verdim testte çift çizgi çıkınca kesin gözüyle baktım Allah gönlüne göre versin bebiş gelmiş belli 😍🥰

Babyy001 anne postu mu eski hesabının adını versen tanırım belki böyle cikartamadim😆

1ciftyesilgoz Doktorumuz ne diye seviyorsunuz dedi bi kızım bi oğlum diye dedim. Değişirse bana kızmayın ama ben pipi göremedim siz kızım diye sevin, sana benzeyen gelsin dedi. Salı günü gideceğim netleştirmek için Allahın izniyle 💘 Ağzı olan konuşuyor işte gelen zamlardan kimsenin haberi yok tabi..

Tubatgn eveeet şükürler olsun kuzuummm🥹 daha kan falan vermedim de inşallah sağlıklıdır bakalım 🫂

Deletedmom_85
        Yaaa görünce çok mutlu oldum, sonunda yaaaaaaa🙏🙏🥺🥺🥺
        Sağlıklıdır tabii, kötü düşünme.
        Ay Rabbim sonunda ❤️

Tubatgn yani kan testi kesin gözüyle bakılıyor ya ondan birazda canisi gebelik testinde çıktı ama bakalım ne kadar doğru ne kadar sağlıklı inşallah öyledir. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama😍 sonunda ya şükürler olsun allahima ❤️

Aysel_krdg evet bahçesi fulya da yaptırdım. Ortalama 70-75 arası tuttu dondurma ücreti, klinik ücreti, ilaç masrafları vs. Yani eğer bir aksilik çıkmazsa taze transfer yapıyorlar tabi. Aslında ben ilk basvurdugumda hemen başlatmadi doktorum. Önce 3 ay falan vitamin kullanın eşinle ikiniz, sperm ve Yumurta kalitesi için tedavi en azından ise yarasin şansı artıralım dedi. Öyle yaptık işte 3 ay sonra başlamak için gittim, folekullerde eşitsizlik vardı yumurtaların sayısı büyüklüğü birbirinden farklı orantisizdi önceden büyüyenler varmış. Bu şekilde Tedaviye başlayamayiz kendimiz sıfırdan ilaçlarla buyutmeliyiz yumurtaları dedi. Doğum kontrol hapı verdi bu bitince adet olacaksın sonra gel başlayalım dedi. Dediği gibi de oldu adetin 3.gunu gittim işte başladık çok şükür taze transfer oldu şartlar uygundu hersey güzel ilerledi yolunda gitti. Dünde sonucu öğrendim işte. Gerçi daha kan vermedim ama ins ordada cikar