Deletedmom_85 gerçekten seninle sanirim en çok bekleyen ikimiz olduk belki brigun benimde olur 🙂 tomrishatun
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 uzuun zamandır girmemistim moma şimdi gireyim dedim hamileyim yazısını görünce inşallah sensindir dedim çok görmüştüm önceden seni aklımda kalmışsın,çok duygulandım Allah isteyen herkese nasip etsin,size de sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🥲🥲
Deletedmom_85 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah, bizlere de dua eder misin 😇🥰
Deletedmom_85 Darwin kardeşimin başına eda tekin dua ederseniz sevinirim
Meneksedemir darısı mı yazacaktıniz acaba
HMH ederim tabi ki hep ettim etmeye de devam edicem Rabbım daha fazla bekletmesin ins canım Allah razı olsun 🤗
mertveannesi2211 ay o kadar hatırında kalmış yani. Allah razı olsun canım benim inşallah sağlıklıdır tek temennim o. İsteyenlerde Rabbım aratmasın ins🤎
Kanatsiz_1_melek ay sen miydin canım? Rabbım tez vakitte nasip etsin ins sende cok bekledin. Sen tedavi falan yaptırmamamis miydin hiç aklımdan çıkmış
Lavantakokusu64 aminn amin inşallah çok teşekkür ederim 🥹
Deletedmom_85 yaa çok sevindim çok diğer hesabıma giremedim konuşmuştuk daha önce 🥹hayırlı olsun inşallah Banada dua et ❤️🩹
Babyy001 ay ben seni tanıyor muyum merak ettim simdi🥹 etmem mi tabii ki ederim Rabbım büyük ol derse olur inşallah daha fazla bekletmesin mevlam isteyen bekleyen herkese versin merhameti bol ,kesesi sonsuz, onun❤️
Deletedmom_85 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım😍🤲🤲
runkli0606 inşallah canım cok sağol. Gerçi daha kan da vermedik inşallah vardır rezil olurum, yoksa tüm foruma😆❤️
Deletedmom_85 valla ben de kanı çok geç verdim testte çift çizgi çıkınca kesin gözüyle baktım Allah gönlüne göre versin bebiş gelmiş belli 😍🥰
Deletedmom_85 amin inşallah 🙏🏻 tanıyor olman lazım anne postlarımdan 😁
Deletedmom_85 inşallah kan değerinizde güzel artar
Melike3435 ben birşey demedim transfer oldu kaç tane koydunız dedim olması gereken dedi hemşire söyledi banada
runkli0606 çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur 😆🥰
Babyy001 anne postu mu eski hesabının adını versen tanırım belki böyle cikartamadim😆
Azraa33 inşallah çok sagolun🥰