Deletedmom_85 yaa çok sevindim çok diğer hesabıma giremedim konuşmuştuk daha önce 🥹hayırlı olsun inşallah Banada dua et ❤️‍🩹

Babyy001 ay ben seni tanıyor muyum merak ettim simdi🥹 etmem mi tabii ki ederim Rabbım büyük ol derse olur inşallah daha fazla bekletmesin mevlam isteyen bekleyen herkese versin merhameti bol ,kesesi sonsuz, onun❤️

runkli0606 inşallah canım cok sağol. Gerçi daha kan da vermedik inşallah vardır rezil olurum, yoksa tüm foruma😆❤️

Deletedmom_85 valla ben de kanı çok geç verdim testte çift çizgi çıkınca kesin gözüyle baktım Allah gönlüne göre versin bebiş gelmiş belli 😍🥰

Babyy001 anne postu mu eski hesabının adını versen tanırım belki böyle cikartamadim😆

1ciftyesilgoz Doktorumuz ne diye seviyorsunuz dedi bi kızım bi oğlum diye dedim. Değişirse bana kızmayın ama ben pipi göremedim siz kızım diye sevin, sana benzeyen gelsin dedi. Salı günü gideceğim netleştirmek için Allahın izniyle 💘 Ağzı olan konuşuyor işte gelen zamlardan kimsenin haberi yok tabi..

Tubatgn eveeet şükürler olsun kuzuummm🥹 daha kan falan vermedim de inşallah sağlıklıdır bakalım 🫂