Nnanaa inşallah kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır da beta falanda güzel artar ins 🫠
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
sevaldqn1 inşallah ya sağolasinn🥲
heleninannesi inşallah tek duam o 🤗
Deletedmom_85 Tabi orası öyle ama en azından böyle için içini yemez sağlıklı mı vs diye anlamış olursun hem ne bileyim belkide ben çok aceleciyim
[silindi] madalya mi takmamiz gerekiyor şuan sana bunu söyledin diye ? Ne geçti eline şimdi mutluluğunu yaşayan birine bu şekilde konuşarak içine sıkıntı sokmak? İnsanları kırmak gönülleri kırmak da var ya hani.
Deletedmom_85 ilerler allahın izniyle hiç stres yapma boool bool dinlen bırak evi mevi pozitif kal tadını çıkar 😍 çok hızlı geçiyor zaten bi bakacaksın kucağında
Deletedmom_85 Tabiki sağlıklı olacak hayırlısıyla😚, sen bakma mutsuz insanların yorumlarıma
Deletedmom_85 Hiç milletin yorumlarına bakma evet nazar var ama o bebeğin yiyeceği ekmek varsa hiçbirşey engel olamaz, gönlünü rahat tut sağlıkla seninle bebeğin var böyle tipler bana da yorum yapmışlardı o zamanlar
Deletedmom_85 ayy Allah en hayırlısını nasip etsin canım çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşasın inşallah 😇
Deletedmom_85 canimmmmm yeni gördümmmm🥹🥹🥹 tebrik ederimm
Prenses_annesi3 amin insallah 😍🥰🥰
Deletedmom_85 ayyyyyy çok çok sevindim kızıma kanlı geliyorrrrrrr!!!! İnşallah herşey gönlünce olur sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsın canım ❤️
Deletedmom_85 ❤️❤️❤️
Deletedmom_85
Hadi gülüm hayırlısı olsun inşallah 🩵 sağlıkla alırsın kucağında 🌺♥️ hersey gönlünce olsun aşkım çok bekledin 🥹
Deletedmom_85 kan verdin mii
Deletedmom_85 Mutiiiiiiii 🥹
O kadar sevindim ki anlatamam sana 🙏🏻 Çok şükür canım benim, sağlıkla alın kucağınıza 😍🙏🏻🧿
Deletedmom_85 Kesinlikle öyle canım Dua en güzel zırh ☺️
Deletedmom_85 dualarim seninle canım 😍
@Deletedmom_85 canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 emekleriniz boşa çıkmasın inşallah . Ben de ilk defa tüp bebeğe başladım. Gonal f kullanıyorum bugün 7 gün olacak. Yarın doktor kontrolüm var. Birbirimize dua edelim 🥹 süreçte nelere dikkat ettin canım neler yedin içtin paylaşabilir misin?