Deletedmom_85 evet çünkü şu an forumda senin hamilelik haberini bekliyorum ve takip ediyorum baya da uzun hamileyim yazınca kesin o dedim inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın her gün oku i yazdığımı inşallah doğurduğun günleri de görürüz zateb aramızda bir ay var ben de 6+6 haftalık hamileyim art arda doğurmak nasıp olur inşallah 🤲♥️🥰

Melike3435 sigara içen biriydim yumurta toplama büyütme aşamasında içmedim bıraktım halada içmiyorum. Yumurta toplandıktan sonra rahim hazirlansin diye. avokado, ceviz, fındık, badem, süt, nar suyu, yumurta bunları tükettim çoğunlukla. Transferden sonra 1-2 gun dinlendim ama yatmadım sürekli olarak. Sonra yemek yaptım, çamaşır astım, ev supurdum biraz ağır iş yapmış olabilirim ama o psikolojiye girmek istemedim doktorda yatma demişti zaten. Sen yine benim yaptığım kadar yapma inşallah gönlünce olur canım dua edeceğim senin için. İlk denemenmi?

Deletedmom_85 ben 4+6 da keseyi görmüştüm 6 haftalıkta kalp atışı duymuştum ama değişen bir şey mesela ben ilk bebekte keseyi 5 haftalık gördüm ilk oğlumda 4+3 te görmüştüm ikinci oğlumda 4+4 te görmüştüm bunda 4+6 da 🥰

1. Deletedmom_85 ay hiç sıkılmasın canın hep negatif konuşanlar olur sen şey de ben olumsuz birşey düşünmüyorum de hamile kaldığımda kıyafet aldığımda erken almışsın bişey olursa üzülürsün dediler ben kötü şeyler düşünmüyorum sizde böyle demeyin bana dedim. Bi arkadaş boş gebelik olabilir heveslenme hemen dedi yani hep böyle negatif olumsuz düşünenler olur sen hiç negatif düşünme herşey güzel olacak 🌸

Deletedmom_85 Öyle tabi ya. Her yoruma bakarsan oho, bana da instagram da paylaşma deyip durdular hikaye olarak eşim attı 1+1=3 diye paylaştım dedim ki yiyecek ekmeği varsa Rabbim onu bana nasip eder, Sağlıkla kavuşalım hepimiz 🫶🏼🤲🏻

Deletedmom_85 Güzel haberler alacağız senden, kötü yorumlar için hiiiiiç sıkma canını negatif enerjisini kusanlar hep olur. Kötü bakan kötü görür, gözü olanında gözü dötüne 😝