Omerikra veririm tabi ki 🥰 insallah hepimizin diyelim
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
minikmucizeemaak eşim tilt verdirmez stres yaparım diye 😄 cumartesi falan tekrar test yapıcam ins orda koyulasirsa Bi tık İcim rahatlar
- Düzenlendi
Alyamomm ya gerçekten mi. Ne kadar çok benimle dertlenip, mutlulugumla mutlu olup ortak olan varmış bilmiyordum. Hepinizden Allah razı olsun var olun! Amin inşallah sağlıkla ilerler canım benim 🫂
Deletedmom_85 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🫶🏻🫶🏻
Deletedmom_85 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞
Deletedmom_85 Öyle yap bizide haberdar et 💜 2 gün sonrada yapıp koyulaşmaya bakabilirsin ilk idrar falan 🤭 Ben daha heyecanlıyım resmen
Bi sen yazmadın vay be. Yazdım bunu be
@Zumzugukodummuzzingillatirim
minikmucizeemaak ya canımsın 🤗 bende sende heyecanlıydm ne yalan söyleyimm
Nur_2525 inşallah aminnn🤗
esnyz14 inşallah canım Allah razı olsun 🥹
Deletedmom_85 amiiin inşallah 💞
Deletedmom_85 bişi demedim kız beta tahmini yaptım testten yola çıkarak😂
- Düzenlendi
Mucizemibekliyorum_ hemen hemen ikimizin aynı çıktı sanki benim ki Bi tik daha belli sanki. Bilmiyorumbanami oyle geldi de. Bir gün ara transfer farkı varsa ondan muhtemelen😄
Deletedmom_85 benim bekledikçe koyulaştı. Senin yapar yapmaz mı çıktı
Mucizemibekliyorum_ 5-10 saniye içinde çıktıı benim kuzum
Deletedmom_85 8.haftamdayım henüz canım
Deletedmom_85 Dimi öyle oluyormuş burada az çok tanıdıkların, buradan ne kadar tanınırsa işte nasıl mutlu olunuyormuş böyle haberlere. Sağlıkla kavuşalım inşAllah ♥️
Deletedmom_85 cokk sevindim sağlıkla ilerlesin insaAlah🐣🌸💕
Deletedmom_85 ayy çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al yavrunu inşallaah kan verip sonucunu da hemen buraya yaz🌸
Deletedmom_85 ayyy çok sevindimmmmmm 🤱💕💕💕💕