CmreKsidar Çok tuhaf insanlar. Şimdi indirimde bebek arabası alacağım bak gör bu haftada mı aldın diyeceklerini😂 En sok kavga edeceğim o olacak işte.. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım 💛

Deletedmom_85 korkma aşkım hep iyi düşün insaAllah kucağına aldığın günleri hep birlikte göreceğiz 💖💖💖 kan verdin mi

@Deletedmom_85 Kuzummm benim. Hikayeni az çok biliyorum 😍 Kendim hamile kaldığım an gibi sevindim. Rabb’im sağlıcakla önce karnında sonra kucağında büyütmeni nasip etsin🤲❤️ Allah’tan istemekten bıkmadın, vazgeçmedin. Çok şükür ki mücadelenin karşılığını buldun canımmm kardeşim. Kankalarımız çoğalıyor hayırlısıyla😍 Sağlıkla kucağımıza alalım bütün anneler olarak🤲 Hiçbir annenin canı yanmasın ve bu duyguyu yaşamak isteyen her canlı tatsın , yaşasın inşallah 💐🤲

Deletedmom_85 daha çok yeni tedirgin olman çok doğal. İşin özü doğum olana kadar tedirginlik hiç bitmiyor. İyi düşün iyi olsun inşallah 🙏🏻 güzel enerjiler gönder miniğine❤️

@alpseda_ Sizide merak ediyordummmm🥹 Çoook şükür çok sevindimm💞💞 sağlıkla ilerlesin inşaallah saglıklada kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbimm hepimizin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Deletedmom_85 yaaa sağlıklı olsun inşeAllah ben seni hamile olduğumdan beri görüyorum çok sevindim sağlıkla kucağına aıırsın Rabbimin izniyle🤲🏻🥲🥰😍😍