Cicegim38 Bir_tirtilannesi gelmezse mama veririz napak 😂😂😂 saka saka gelirse cok guzel olur valla emzirme taraftariyim.he hayirlisi olsun kiz
4bebeannesi Elisanne hic korkma ikinci guzel gectiyse ucuncu hayli hayli kolay olur inşallah, benim 3. En kolayiydi hastaneye vardiktan 1saat sonra dogmustu😁 umarim 4. Ondanda hizli olurr🎀 Allah guzel dogumlar nasip etsin🤭👶
Elisanne 4bebeannesi Amin inşallah işte kendi sancımla değil suni ile doğuracağım için tedirginim kendi sancım olsa bu kadar korkmam 🥺
4bebeannesi Mayse dogumu başlatan egzersizler var onlari hic denedinmi, yoksa hic acelem yokmu diyorsun😅 ben biraz biraz yapmaya başladimdaa🎀Allah kolay dogumlar nasip etsin🤭
Mayse 4bebeannesi yapıyorum yapmaz mıyım pilates merdiven in çık hurma ilişki bakalım hangisi işe yarıcak ☺️ ikimizi de Allah kavuştursun yavrularımıza
zge13 Cicegim38 amin amin canım inşallah bu yola baş koymuş koyacak herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️🥰
1anne2bebek__ Cicegim38 39+4 ten selamlar diyorum 😀 Bazen adet sancısı bazen gaz sancısı gibi vuruyor ama yeri rahat galiba gelmeye niyeti tok gibi🙃
Cicegim38 1anne2bebek__ oyysss gobusunu sevmiş annesi 😂😂 hayirlisiyla gelsinler inşallah bayramda bizimle beraberrr cocuklarimizz cok guzel duygu ilk cocuk benim eşime diyorum bu bayram 3kisiyiz ne kadar şansli bi ebeveyinleriz rabbim bu gunleride gosterdi 🩷🙏
Cicegim38 Mayse ben sadece yuruyup merdiven cikiyorum ya pilates felan almadim 😂😂😂 hurma da arada yiyom