Cicegim38 38+6 haftadayım hafif kramplar giriyo ara sıra hergün de değil yani başkada gelmeye dair belirti falan yok içeride keyfi yerinde herhalde bel ağrısı kaburga ağrısı var o kadar
Haziraaaaaan anneleeeriiii nerdesinizz durumlar nasil
Cicegim38 noooooo sadece bir kere cok agrım oldum dayanılmayacak tamam dedi geliyor 39 dum o zaman düzensiz sancı Bi parmak acıklık denildi nişanım da geldi ondan sonra şimdi 39+3 üm doguma 4 gün kaldı diyor uygulama bebek haftası ile de uyumlu ama sancım falan yok merakla bekliyorum gercekten 😏
Alimenur oyy benimde 37 olmaya 36+5 iz bizde nasil gidiyor agriniz siziniz varmi hayirli sonuclar olsunn
Dilaraanl benimde arada yemekten sonra oluyor sirtim ve gogsumun altina. Baski daha fazla oluyo oturamiyorum yatmak istyo hep
Mrvctn hayirlisi olsun bitanem benimde 1 hafta onde gidiyor dedi suyum fazla normal dogum istyorum ama seseryanda olursa yapcak bizey yok uzulme sende saglikli olsunda hayirlisiyla gelsin vaktinde benimkide kanalda dogum pozisyonundaymiş
B_48_A yaaa Rabbimmm vaktinde saglicakla birrrr avazdaa kurtarsin insallah kolay dogum olur insalllah sezeryanmi normal mi istiyorsun hayirliisyla kucana al🌷
Smc oyy inşallah istedigin gibi gonlune gore olur hersey bana da doktor kurban bayramindan once alican bebişi kucana dedi hayirlisi olsun bende normal istyorum insallah kalbimizd gore verir rabbim
4521 ya inşallah vaktinde saglicakla kurtulursun agrilarin inşallah gecer ama eminim dogunca herrrrrr agrina degmiss olucak guzel anne guçlu olalim 🌷🥰🥰
4bebeannesi bana da 3 haftan var dedi 🥰😂 kiz tuvalete gitmekten geberiyom du icsem hemen tuvalet gece uykudan kalkip gidince bidaha uyyamiyom uyku gidiyo insallah kurtulcaz agrilardan degmiş olcak ama gecer insallah 🥰🩷🩷
199887 İNŞALLAAH VAKTİNDA SAGLİCAKLA KURTULDUMUZDA HEPSİNİ UNUTUCAZ HAZİRANİN.KAÇİ DENDİ DOKTOR SİZE
mnurturk allahim saglicakla kucana almayi nasip etsin idrar evet bende cok cikiyorum bide yanma oluyo enfeksiyon cikti idrarda persembe idrarla kan almişti enfeksiyon var idrarda dedi antibiyotik yazdi onu icmeye basladim bugun hayirlisigla kurtulak
minikmucizemmmmmm ayagini surekli suyla yika benimde cok yaniyor seker yuksek cikiyo benimde şisme yokda alti yaniyo soguk suyla surekli yikiyom kovayla duruyo az hafifliuo belim deyilde sirtim cok agriyo benimde sag sirt gogsumun hemen arkasi cok sizliyo oturamiyom yatiyom bende insallah saglicakla kurtuluruzz🙏🥰
Mine16 bende merdiven cikip iniyorum yuruyorum fakat oyle cok deyil sirtim cok agriyo mrrdiven cikiyorum 😁
Elisanne ya hayirlisi olsun insallah peki ilk dogummu suni sancidan korkuyonuzju benim ilk ve ben normal dogum istyom cok korkuyom nolcak diye
Cananbek inşAllaah saglicakla alirsin kucagina kuzum bir avazda kurtuluruz insallah
Cicegim38 yookkk gelmicem anne diyor gelmek istemiyor 😂
4521 bende 39+2 yim düne kadar hicbir seyim yoktu dün su geldi sandim hastaneye gittim doktor alttan kontrol edince akşamına nisanim geldi. Dünden beri ara ara pembemsi akinti geliyor belime bazen bir agri vuruyor beklemedeyim :)