Karanfill ilkinde oldu ama kaç tane bilmiyorum sormamıştım ozaman. ikincisi 20 haftalık onda olmadı bundada dışa 3 dikiş atıldı.

ensensr23 masallah su gibi bi doğum olmuş ne güzel 😍 rabbim hayırla büyütmek nasip etsin. Benimde ikinci gebeliğim 38+4 üm, sizin kaçıncı gebelikti ve kaçıncı haftada doğum oldu acaba

Kucukcicek61 Çok teşekkür ederim Rabbim sizede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❤️3.gebeliğim ilki ikizler 31+5 te doğdu ikincisi 20 haftalık doğdu. Bu 39+5 doğdu çok şükür🌸

ensensr23 merhaba. Doğum yaparken güç verince af edersiniz dışkı çıkarmak sorunu oluyormu? Sırf bu yüzden sezeryan olmak istyirom

Shf normalde 6 cm açılmadan sonra lağman yapılıyormuş. Bana yapılmadı ve evt maalesefki ıkınırken kaçırıyorsunuz. Ama öyle bişeyki bu umrunuzda olmuyor çünkü tek derdiniz ordan kurtulmak. Bence bunun için sezaryen olmaya deymez. Bakın bugün beşinci günüm çok şükür normal hayatıma döndüm bile🥰

• Shf bunu yanıtladı.

ensensr23 bende Zeynep Kamil de doğum yapmak istiyorum orada sezeryan sonrası normal doğum yaptiriyorlarmis doğru mu?

bir ay sonra

Adyokisimsiz normal doğuma çok önem veriyorlar. Ama sizinki nasıl olur bilemem. İnş istediğiniz gibi olur.

İshal olma doğumun yaklaştığının belirtisi mi bende bir kaç gündür öyleyim ya ama daha erken yani 35 teyim demir ilacındandır diye düşünüyorum hep
          Sağlıkla büyütün inşallah ☺

bir ay sonra

Xname yeni görüyorum gönderinizi. doğum yaptınızmı🥰

ensensr23 öncelikle Allah analı babalı büyütsün çocuklarınızı kime emanet ettiniz ve yaşları kaç benimde ikinci doğumum olucak 2 yaşında bi oğlum var ve onu bırakmayı düşündükçe çok üzülüyorum

Kayaderler Amin canım sizde sağ salim doğrursunuz inş❤️ikizlerim var benim 6 yaş olacaklar. Gündüz kayınvalideme bıraktık bizim evde baktı gece eşim döndü beraber baktılar. Zaten yaşları büyük olduğu için sıkıntı olmadı ikimiz içinde.

ensensr23 evet sizinkilerin yaşları büyükmüş ne güzel aslında bende güvenli bağı kurduğumu düşünüyorum bi tramva oluşucağını düşünmüyorum şimdiden anlatıyorum hastaneye kardeşini almaya gidicem ve sen babanla bunları yapıcaksın sonra babayla uyucaksın uyanıcaksın beni almaya geliceksin vs şeklinde ama yinede vicdanım rahat etmiyor

Kayaderler anne yüreği işte.. Benimkiler büyük olmasına rağmen çok buruktum ama doğumdan çıkar çıkmaz eşim getirdi onları yanıma beraber eve döndük. Benimkiler biraz daha herşeyin bilincinde oldukları için 9 ay hamileliğimde onlar benden daha çok heyecanlıydı o yüzden sıkıntı yaşamadım.

Xname çok iyi. İshal durumunuz devam ediyormu. Benimki 2 ay oldu doğum yapalı halada geçmedi.

ensensr23 ishal değil ama yapısı bozuk ama o da normalmiş hamileliğin sonlarında diye biliyorum sizinki neden içtiğiniz bir ilaçtan filan olabilir

Xname hiçbir ilaç kullanmıyorum doğumumdan beri. Ama bende anlamadım neden geçmediğini.