Evt bende doğurdum çok şükür. Sabah kalktım baya enerjiktim bebemin elbiselerini yıkadım astım, çarşafını düzelttim, ama hiç gelecek gibi değildi tabi 2 haftadır ishaldim ara ara sırt ağrılarım vardı normaldir diye düşündüm. Sonra uyku bastı 10 gibi geçtim uyudum.. Sabah 4 gibi hafif bir sancıyla uyandım lavaboya kalktım halada doğum belirtisi olarak saymadım yavaş yavaş sancılar artmaya başladı. 15 dkk da bir sancı işte o an anladım doğuruyorum🙂 sancılarımı ayakta karşılamaya çalıştım. Ayakta daha az vuruyordu hemen mutfağa girdim mutfağı temizledim banyoyu domestosladım. Evi toparladım çantamı hazırladım sancı 10 da bire düştü eşim kalk gidelim desede hayır öğlen giderim dedim gitmedim. Saat oldu 8 halada 10 dkk da bir ama çok acı çekmiyorum. Çocuklar uyandı kahvaltılarını verdim saat 9 oldu hala 10 dkk ama içimde bişey var git diyor. Eltimi aradım eşim, kaynım eltim ben ve çocuklar kalktık gittik zeynep kamil kadın doğuma yoldayken okadar rahattım ki geri göndericekler sanıyorum çünkü hala çok kötü değilim. Acile gittik 6 cm açılmam varmış nst yi çok tutmayı direk doğuma götürün dediler. Nst çekildi sonra sancı odasına gittim 11 50 gibiydi sancı odasına girdiğimde sancılarımı çektim bebişimin kafadı biraz büyüktü beni çok zorladı 8 den sonrası biraz zordu. En son bebişim doğdu🥰 kucağıma verdiler o arada diktiler 3 dikiş atıldı dıştan 5 dikişte içten bebeğim 3750 doğdu. Bana hep önden gittiğini söylediler ama çokta iri bebek değildi. Sadece saç bebek olarak doğdu🤣gören doktorlar ilk defa bukadar saçlı bebek görüyoruz dediler okadarki çoktu saçları. 24 saat kaldıktan sonra perşembe saat 4 te taburcu oldum. Şuan evimdeyim çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Çok zor ama değer Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun. Bu arada hastaneden çok memnun kaldım. Sormak istediğiniz şeyleri cevaplayabilirim ilk defa anne olmadım. Ama sanki yeni anne oldum gibi heyecanlıyım öpmelere doyamıyorum. Herkese kolay doğumlar diliyorum❤️❤️

ensensr23 yaa maşallah 😍 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, bebeğinin bahtı çok güzel olsun inşallah 💜 maşallah doğumunu okurken çok hoşuma gitti tabiki doğumun zorluğu var ama hız açısından ve sabrın açısından imrenilesisin güzel anne 💜 inşallah dikişlerin de kısa sürede iyileşir.
    Ben bir şey sormak istiyorum sana, kaçıncı doğumundu acaba önceki doğumundan daha erken bir tarihte mi doğumun oldu? Ben ikinciye hamileyim de daha yolun başındayım ama şimdiden merak ediyorum ilki 40.haftada doğdu yine o kadar bekleyecek miyim diye düşünüp duruyorum 😄

yesilkahve çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için❤️ benim 3.doğum ilki ikizler 31+5 ikincisi 20 haftalık doğdu buda 39+5 bu haftaya gelebileceğimi tahmin bile edemezdim. İlk çocuklar genelde geç doğarmış ama 2.side geç doğabilir. 😄Yanımdaki kadında 3 doğum yapmıştı üçünüde 42 haftada suni sancıyla doğurmuştu umarım siz okadar beklemezsiniz. Sağlıkla kavuşun bebişinize❤️

Karanfill ilkinde oldu ama kaç tane bilmiyorum sormamıştım ozaman. ikincisi 20 haftalık onda olmadı bundada dışa 3 dikiş atıldı.

ensensr23 masallah su gibi bi doğum olmuş ne güzel 😍 rabbim hayırla büyütmek nasip etsin. Benimde ikinci gebeliğim 38+4 üm, sizin kaçıncı gebelikti ve kaçıncı haftada doğum oldu acaba

Kucukcicek61 Çok teşekkür ederim Rabbim sizede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❤️3.gebeliğim ilki ikizler 31+5 te doğdu ikincisi 20 haftalık doğdu. Bu 39+5 doğdu çok şükür🌸

ensensr23 merhaba. Doğum yaparken güç verince af edersiniz dışkı çıkarmak sorunu oluyormu? Sırf bu yüzden sezeryan olmak istyirom

Shf normalde 6 cm açılmadan sonra lağman yapılıyormuş. Bana yapılmadı ve evt maalesefki ıkınırken kaçırıyorsunuz. Ama öyle bişeyki bu umrunuzda olmuyor çünkü tek derdiniz ordan kurtulmak. Bence bunun için sezaryen olmaya deymez. Bakın bugün beşinci günüm çok şükür normal hayatıma döndüm bile🥰

• Shf bunu yanıtladı.

ensensr23 bende Zeynep Kamil de doğum yapmak istiyorum orada sezeryan sonrası normal doğum yaptiriyorlarmis doğru mu?

bir ay sonra

Adyokisimsiz normal doğuma çok önem veriyorlar. Ama sizinki nasıl olur bilemem. İnş istediğiniz gibi olur.

İshal olma doğumun yaklaştığının belirtisi mi bende bir kaç gündür öyleyim ya ama daha erken yani 35 teyim demir ilacındandır diye düşünüyorum hep
              Sağlıkla büyütün inşallah ☺

bir ay sonra

Xname yeni görüyorum gönderinizi. doğum yaptınızmı🥰

ensensr23 öncelikle Allah analı babalı büyütsün çocuklarınızı kime emanet ettiniz ve yaşları kaç benimde ikinci doğumum olucak 2 yaşında bi oğlum var ve onu bırakmayı düşündükçe çok üzülüyorum

Kayaderler Amin canım sizde sağ salim doğrursunuz inş❤️ikizlerim var benim 6 yaş olacaklar. Gündüz kayınvalideme bıraktık bizim evde baktı gece eşim döndü beraber baktılar. Zaten yaşları büyük olduğu için sıkıntı olmadı ikimiz içinde.