40 dan selamlar galiba içimde kalacak 😅😅

RNurr 39+4 deyiz bugün nst ye bağlandım sancı felan hiç bişe yok gelmeyede niyeti yok vallaha 😅

Demeyyin 40 falan 😤 ben 38 oldum artık doğurmak istoyorum , patalyacam gibiyim , doktorum amniyo sıvı bu ayda azalması gerekiyor fazladan 1,5kg su var dedl ,ondan rahatsız hissediyorsun dedi .ben bırak 40 .haftayi 40 saat bile beklemk istemiyorum 😔😔 rabbim sağlıklı doğum versin inşallah hepimize 🤲

Kızlar temizlik yapın bol bol squat yapın yuruyus yapın merdiven inip çıkın korunmasız ilişkiye girin birseyler yapın ama çıksın o çocuklar 41 e doğru gitmek ne demek Allahim benim öyle olmasın nolur😂😂

Kubra2423 yaptıklarımı sayıyorum eve geldim tarçınlı su yoğun tarçınlı içtim 21 hurma yedim Meryem Ana otunu koydum suya Meryem suresi dinledim okudum ezberden. Squat yaptım activating labor egzersizi yaptım merdiven indim çıktım düşsün göbeğim diye hoplaya zıplaya çıktım bacaklarımı açarak iki iki indim comeldim oturdum kaya tuzlu suya oturdum sıcak suya ekstra duş aldım elimden gelen herşeyi yaptım sancım da hafifledi iyiyim şuan yine onun keyfine bırakıyorum doğumu bugün gittim zorladım ama yapacak bişey yok

LionsMom valla millet post açıyor son 99 son 60 son 40 hele 99 yazanlara doksandokuz ama dokuzyuzdoksandokuzmu diyesim var valla yazık millet ümitleniyor sjsjdj gerçi çoğu 40 tan önce doguyor ama olsun benim gibilerre yazık

1. Haftadayım nst de ara ara sancı da çıktı ama aşırı enerjik hissediyorum kendimi 40 ı geçecek diye korkuyorum nasıl doguruveriyorlar hemencik anlayamıyorum ağrı sancı hiçbir şey hissetmiyorum ben karnım da inmedi hala 🥺

39+0 ben de selamlar🤣 artık merdivenlerde yatıp kalkıcam çok perişanım acilen doğurmam lazım🥴