Zzeyynep04 inşeALLAH çok teşekkür ederim enfeksiyonu temizlendi kilo alirmı aceba şimdi çok zayıflamış hiç doymuyor gögüsüm süzüldü çok yoruldum saat başi emzirmekten
Kubra2423

- 28 Tem 2023
- 23 Kas 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sezeryan doğum tartışmasında
Kelle0129oekd ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim 🤲🏻☺️
Zzeyynep04 çok şükür elhamdulillah her halimize çok sağolun ALLAH razı olsun bebeğim 2 gündür çıkardık enfeksiyon temizlendi bebeğim 3 kg 2,kg 600 gram kalmiş çok aşiri zayıflamiş böbreklerinde genişleme var 2 aylıkken kalp ve beyin için muane edilecek inşeALLAH iyi geçer sorun olmaz İnşeALLAH 🤲🏻
Seda145300 amin İnşeALLAH çok teşekkür ederim 🤲🏻
Beybi_2022 amin ALLAH razı olsun herkesten bebeğimi 2 gündür yoğun bakımdan çıkardık arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim soranlardan dua edenlerden ALLAH razı olsun RABBİM hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın
Smyye0303 çok sağolun ALLAH razı olsun İnşeALLAH sabrediyoruz İnşeALLAH iyi olucak ama kendimi boşlukta hedefliyorum içim yanıyor göğüslerimi her sağdığımdq boğazım düğümleniyor yutkunanıyorum gözlerim doluyor yarın hastaneye gideceğiz tam 5 gün olucak bize dua edin yarın hayırlı güzel haberler alalım İnşeALLAH 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kubra-ulas inşeALLAH ben bol bol tesbih çekiyorum eşim kuran okuyor ALLAH izniyle RABBİM sağlıcakla bana beğişlasın İnşeALLAH 🤲🏻 kiz kardeşlerim hafızlık yapıyorlar onlar bol bol kuran okuyorlar bebeğimin niyetine 🤲🏻
Neslihan5521 amin İnşeALLAH çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun İnşeALLAH iyi olacaklar
Melikehllderin evladım melek yavrularımız iyi olsun hiç kimse bozamaz morelimizi ben inanıyorum İnşeALLAH iyi olucak ağlamiyacam İnşeALLAH sütüm onun için sağicam
Melikehllderin İnşeALLAH çok teşekkür ederim İnşeALLAH
Aysemahmutt maşeALLAH Amin inşeALLAH ALLAH razı olsun İnşeALLAH inanıyorum bende size sevincimi paylaşacağim
Nazli_guven_ amin İnşeALLAH çok sağolun ALLAH hepinizden razı olsun inşeALLAH iyi olucak size iyi oldu postu açacağim İnşeALLAH 🤲🏻
Bezgii nst sancım çıkmıştı bide bebek kendini kasıklardaki kemiklere sıkıştırmıştı doktor boşa eziyet çekme demişti çatın dar normal imkansız bebek 3 kg doğdu 49 cm ile doğdu kucağımıza aldık morarınca oksijen verildi sonra yoğun bakıma alındı sonra entübe edildi durumun kritik olduğunu söyledi doktor ama ben inanmıyorum bi türlü inanamiyorum sesi halen kulağimda karnımda kıpır kıpırdı son güne kadar İnşeALLAH iyileşecek dualarınızı eksik etmeyin bebeğimin ismi hanifi arslan
Melikehllderin 3 gündür entübe edildi
Melikehllderin İnşeALLAH tevekkül ediyorum ALLAH cc biraktım İnşeALLAH düzelecek inanıyorum güveniyorum RABBİM. Kimseyi çaresiz bırakmaz ALLAH vardir bir bildiği 🤲🏻 belki beni bizleri bu şekilde sınıyor aman ondan gelsin ne gelecekse ALLAH im sabrında versin 🤲🏻
- Düzenlendi
Melikehllderin amin İnşeALLAH 🤲🏻 RABBİM dayanma gücü versin inşeALLAH sağlicakla kucağimiza almayı nasip etsin İnşeALLAH 🤲🏻
agaadfsdqqaa amin inşeALLAH RABBİM herkesten razı olsun pazartesi beli olucak kalbine bakılacak İnşeALLAH hiç birşey yoktur bebeğim için sizlerden dua istiyorum inşeALLAH