mathildays1 39+0 ben de selamlar🤣 artık merdivenlerde yatıp kalkıcam çok perişanım acilen doğurmam lazım🥴
Yaseminki Burnumageliyoduslkmsn benim arkadaşım sizin haftanızda hastaneye gitti doktor suyunu patlatıp suni verdi dogum yaptı size ne dediler
Burnumageliyoduslkmsn Yaseminki squat hurma seks merdiven tarçın kaynat iç dediler yapmadığım şey kalmadı eve geldim az da olsa sancım durakladı uyuyacağım yine sancım olunca gideceğim
Hatice4535 RNurr bugün kontrrle gittim 1 cm ytairalim istersen dediler bende biraz daha bekleyelim ara sıra sancım var siklasinca gidicem inşallah
RNurr Hatice4535 Suniyle mi doğurmaya çalıştılar yatıralım demeleri saçma olmuş dr bana bişey demedi sen iyi demişsin canım suniyle daha çok canın yanıcaktı nişan falan geldi mi senin bende gelmedi ama 1 cm açılma var dedi
Busssssra RNurr 37+4 olduk baş aşağı dönmüş ama kanala girmemiş henüz ilk hamileliğimde 36 haftalıkken 3.5cm açılmam olduğu için bunu da erken bekliyordum ama sanırım haftamızı bekleyeceğiz ya da bugün yarın doğuracağım hiç bir fikrim yok😂
Kader111 Gokceveannesi senin mi fazla kilon var yoksa bebeğin mi bana da benzer şeyler oluyor artık dayanamıyorum yaaa aynı haftadayız
Gokceveannesi Kader111 yok canı 10 kg aldım ben bebek 3,100 Gr .. plasenta içindeki su miktari olması gerektoginde fazla dedi 🥴