37+3 haftalık gebeyim karnımın altı ağırıyor ve çekiliyor bacaklarımın üst kısmı çok çekiliyor ve sırtım ağırıyor ilk gebeliğim bu doğum sancısımı çekiyorum yoksa normal mi bu bilmiyorum
Doğum sancısı mı yardımcı olur musunuz
Ozge000 gidip gelemnirşey mi doğum sancızı 1 dk civarı sürüp duruyor 10 dk arayla 5 dk arayla olabilir adet ağrısının şiddetli hali dk tutuun öyle ise doğum sancısıdır yoksa ya gazdıe ya kramp
Sabahtan beri adet ağrısı çekiyordum yaklaşık 20 dakikadır kasıklarım ağrıyor bebek kasılıyor geliyor gidiyor acaba dogurcam mi yalancı mi çok heyecan yaptım
Doğum sancısı çekiyorsun hemen hastaneye git 5 dk da bir bitirmişsin sancıyı resmen inş yetişirsin hastaneye
Smc benimde 12 Gibi başladı adet sancısı gibi. Devamlı var yine gelip gitmiyor sanki ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ya nasıl dakika tutcaz
Bekliyorum artacak mı siddetlencdk mi falan diye
elvinsmomy ama çok şiddetli degilki 5 dakika aralıkla karnım kasılıyor sadece kasıklarım biraz ağrıyor dayanabidigim kadar dayanmak istiyorum
beyzacmvrc valla inan bilmiyorum tek bildiğim bugün ağrılarimin farklı ve fazla oluşu inşallah dogururum 😂
Smc gaz sanciai gibi de oluyo sıkıştırıyo belden karından sanki büyük tuvaketm varmış Gibi
Geçmişti uyumustm yine başladı
beyzacmvrc büyük tuvaletteyim hissiyatı da doğum belirtisiymis aslında bende yok o ishalde yok mesela
Smc ishalde var wc e çıkınca biraz rahatliyorm
Anlamadım bişey 😓
beyzacmvrc sen dogurcan canım heealde takip et ağrılarını hafi hayırlısı olsun bir avazda insallaj
beyzacmvrc kuzu senin galiba doğum sancıları. Rabbim yardımcın olsun
Smc burada ki bir postta okumuştum ebe bir annemiz kasılmalar 5 dakika ve altında ise muhtemel açıklık 4 cm falan demişti hastaneye yakınsaniz acele etmeyin ama yakin değilseniz yavaştan gidin demişti siz yakın mısınız şuan nasılsınız kasilmalariniz
Smc her insanın ölümü de doğumu da farklıdır kendini takip et duruma göre hazırlıklı ol Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah tez zamanda kucağınıza alırsınız sağlıkla
Benim bacaklarım çok çekiliyor durmaksızın bir yanma var
Melo-fndkc bilmiyorum ki anlayamadım kasiklarima belime vuruyor geçmişti uyuyakalmistim uyandım yine başladı