• Doğum
  • Doğum sancısı mı yardımcı olur musunuz

Ozge000 gidip gelemnirşey mi doğum sancızı 1 dk civarı sürüp duruyor 10 dk arayla 5 dk arayla olabilir adet ağrısının şiddetli hali dk tutuun öyle ise doğum sancısıdır yoksa ya gazdıe ya kramp

Sabahtan beri adet ağrısı çekiyordum yaklaşık 20 dakikadır kasıklarım ağrıyor bebek kasılıyor geliyor gidiyor acaba dogurcam mi yalancı mi çok heyecan yaptım

Smc pozisyon değiştirince geçiyorsa ya da hafifliyorsa yalanci diye biliyorum ben

Lur-2006 5 dakikada bir kasılma oluyor eğer kasılma buysa bebek karnimi sıkıştıryor ittiriyor gibi

Doğum sancısı çekiyorsun hemen hastaneye git 5 dk da bir bitirmişsin sancıyı resmen inş yetişirsin hastaneye

• Smc bunu yanıtladı.

Smc benimde 12 Gibi başladı adet sancısı gibi. Devamlı var yine gelip gitmiyor sanki ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ya nasıl dakika tutcaz
          Bekliyorum artacak mı siddetlencdk mi falan diye

Smc merak ettim siZii şimdi ne yaptınız gittiniz mi hastaneye doğum sancısı bencede 5 dk bir demişsinizz

• Smc bunu yanıtladı.
            • Smc bunu beğendi.

momness

elvinsmomy ama çok şiddetli degilki 5 dakika aralıkla karnım kasılıyor sadece kasıklarım biraz ağrıyor dayanabidigim kadar dayanmak istiyorum

beyzacmvrc valla inan bilmiyorum tek bildiğim bugün ağrılarimin farklı ve fazla oluşu inşallah dogururum 😂

Smc gaz sanciai gibi de oluyo sıkıştırıyo belden karından sanki büyük tuvaketm varmış Gibi
                  Geçmişti uyumustm yine başladı

• Smc bunu yanıtladı.

beyzacmvrc sen dogurcan canım heealde takip et ağrılarını hafi hayırlısı olsun bir avazda insallaj

Smc burada ki bir postta okumuştum ebe bir annemiz kasılmalar 5 dakika ve altında ise muhtemel açıklık 4 cm falan demişti hastaneye yakınsaniz acele etmeyin ama yakin değilseniz yavaştan gidin demişti siz yakın mısınız şuan nasılsınız kasilmalariniz

• Smc bunu yanıtladı.
                      • Smc bunu beğendi.

Smc her insanın ölümü de doğumu da farklıdır kendini takip et duruma göre hazırlıklı ol Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah tez zamanda kucağınıza alırsınız sağlıkla

• Smc bunu beğendi.

Benim bacaklarım çok çekiliyor durmaksızın bir yanma var

Melo-fndkc bilmiyorum ki anlayamadım kasiklarima belime vuruyor geçmişti uyuyakalmistim uyandım yine başladı

Mutluemos amin çok teşekkür ederim hastane yakın aynı seyirde kasılma devam inşallah gerçek agrilardir da sağlıklı bir şekilde dogururrum😊