• Doğum
  • Doğum sancısı mı yardımcı olur musunuz

Smc amin inşaallah ama hala emin olamadım yalancı sancı mı değil mi karnim sert arada da toplaniyo ama hareketli de belden kasıklardan vuruyor agri iste o dakika tutamıyorum bı onu çözemedim
henüz eninde sonunda sıklasr gerçek sancı mı değil mi anlarız heralde diyorm artık

Melo-fndkc duramicak şekilde değil kasikdan belden vuruyor sıkıştırıyo sanki gaz sancısı gibi o ara toplaniyo zaten sertlesiyo karnım
    Dakika işini cozemedim bı sadece 😑 ama uyandığımdn beri şiddeti artti sanki
    Hastane 2 dk mesafede arabayla o yüzden hemen gtmek istemiyorum zaten

Smc Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim bir seste kurtarsın

• Smc bunu beğendi.

Smc Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet nedir kız mı erkek mi

• Smc bunu yanıtladı.
      • Smc bunu beğendi.

Ozge000 kız canım teşekkür ederim amin inşallah

beyzacmvrc benim 33 +3 perişan bir haldeyim 2 saattir şiddetli ishal kusma karın bel kasik ağrısı aynı zamanda suyum da fazla az önce bir postta bu şikayetler ile sezeryan doğum yapan bir annemizi okudum şuan çok korktum

Smc benimki erkek bazıları kız erken geliyor erkek çekiyor diyorlar bende 37+3 haftalık gebeyim ağrılarım çok var doğum olsa erken mi olmuş olur acaba

• Smc bunu yanıtladı.
            • Smc bunu beğendi.

Ozge000 erken doğum bitti artık şimdi doğsa normal oluyor herkes 40 ta dogurcak diye birşey yok ama benim bebiş gecfn hafta 2700 kg dı minik daha

beyzacmvrc he o zaman dur kuzu.ağrın geçiyo ya sayaç aç hemen ötrki ağrın girene kadar kaç dakika sürcek bakalım. Zaten ağrın girdiğinde saniye sürüyordur çok uzun süemüyordur

Mutluemos Allah korusun canım kötü düşünme zamanında gelir inşallah
                  Sende bi git bence kotulesmeyi bekleme kusma falan varsa

Smc ben 10 gün önce kontrole gittim 2.900 kg dediler

• Smc bunu yanıtladı.

Ozge000 3 kiloyu geçsinde istiyorum biraz ama sağlıklı olsunlar da

beyzacmvrc ben ilçede oturuyorum merkez ile aram en az 2 saat çok afedersiniz de lavabodan çıkamıyorum nasıl gideceğimi düşünüyorum 2 saatlik yolu postu da görünce korktum açıkçası

Mutluemos inşallah biraz rahtlarsn da gidebilirsn canm sancıların da çoksa ambulans çağır hiç olmadı