beyzacmvrc kuzu senin galiba doğum sancıları. Rabbim yardımcın olsun
Doğum sancısı mı yardımcı olur musunuz
Smc burada ki bir postta okumuştum ebe bir annemiz kasılmalar 5 dakika ve altında ise muhtemel açıklık 4 cm falan demişti hastaneye yakınsaniz acele etmeyin ama yakin değilseniz yavaştan gidin demişti siz yakın mısınız şuan nasılsınız kasilmalariniz
Smc her insanın ölümü de doğumu da farklıdır kendini takip et duruma göre hazırlıklı ol Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah tez zamanda kucağınıza alırsınız sağlıkla
Benim bacaklarım çok çekiliyor durmaksızın bir yanma var
Melo-fndkc bilmiyorum ki anlayamadım kasiklarima belime vuruyor geçmişti uyuyakalmistim uyandım yine başladı
- Düzenlendi
Smc amin inşaallah ama hala emin olamadım yalancı sancı mı değil mi karnim sert arada da toplaniyo ama hareketli de belden kasıklardan vuruyor agri iste o dakika tutamıyorum bı onu çözemedim
henüz eninde sonunda sıklasr gerçek sancı mı değil mi anlarız heralde diyorm artık
beyzacmvrc dakika tut dakika ona göre olmadı hastaneye gidersin. Duramayacağın gibi bi ağrı mı nasıl ağrıların
- Düzenlendi
Melo-fndkc duramicak şekilde değil kasikdan belden vuruyor sıkıştırıyo sanki gaz sancısı gibi o ara toplaniyo zaten sertlesiyo karnım
Dakika işini cozemedim bı sadece 😑 ama uyandığımdn beri şiddeti artti sanki
Hastane 2 dk mesafede arabayla o yüzden hemen gtmek istemiyorum zaten
Smc Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim bir seste kurtarsın
beyzacmvrc sizin kaç haftalık
Mutluemos 37+4
beyzacmvrc benim 33 +3 perişan bir haldeyim 2 saattir şiddetli ishal kusma karın bel kasik ağrısı aynı zamanda suyum da fazla az önce bir postta bu şikayetler ile sezeryan doğum yapan bir annemizi okudum şuan çok korktum
beyzacmvrc he o zaman dur kuzu.ağrın geçiyo ya sayaç aç hemen ötrki ağrın girene kadar kaç dakika sürcek bakalım. Zaten ağrın girdiğinde saniye sürüyordur çok uzun süemüyordur