Benim ilk belirtim ağzımda tadı eksikliği olmuştu Ağzımın tadı kaçıyordu

Tug_34 herhangi bir sıkıntı olmaz cinsel ilişki. Zaten daha şu an gebe olsanız bile bebek oluşumu yok sadece kese oluşmuştur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah ❤️

Tug_34 benim hiç olmadı ne ağrı gögüste ne hassasiyet mide bulantısı vs hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor bence

Mucizemmmmmm46 benim daha çok herşeyi yiyesim var şuan 😂 tadları damağımda kalıyor

@“Sozde”#p27992397Sadece o yoktu

Tug_34 1 sene denedik olmuyordu artık bırakalım dediğimiz anda geldi kızımız ve o arada da ilişkiye girdik hiçbir sorun olmadı. Ümidinizi kaybetmeyin sadece çok kafaya takmamak gerekiyor galiba 🥰

Tug_34 bebek rahime 7 ile 10 gün arasında düşer sizinde o yüzden ağrınız oluyor olabilir rahime yerleşiyor olabilir ama bence idrar testide hemen yapmayın 14 günden önce çok çok nadir silik gören olur boşuna negatif görmeyin saha erken en az 14 gün geçsin. Herkesin belirtisi olmaz ayrıca onada takılmayın hiç.

İğneden 12 gün geçmesini bekle test yap canım bende o şekilde hamile kaldım iğne vuruldum sonra adet olmam gereken günde test yaptım hamileydim ve pcos hastasıyım femera iyi bir ilaç iğnede gayet etkili inşallah hamilesindir🤲🏼

Yoncatac
              Kafamdan atabilsem keşke, ne zaman o boşvermişlik seviyesine geleceğim acaba 😂

minikpatik ay ağzınızdan bal damlıyor 🙈 inşallah tutunuyordur bebeğim, ilk korunmasız ilişkide kimyasal geçirdim. İlk denemede olmayacağına okadar emindimki 3 gün regl geçmesine rağmen yapmamıştım, arkadaşımın ısrarıyla yaptığımda öğrendim ama çok silikti. Bu yüzden bende gecikmemi beklemeyi düşünüyorum ama korkuyorum inşallah vardır. Çok uzun zaman oldu 😔 hiçbir problemde yok

Mcg21 klomen kullanmıştım ama kontrol edilmemişti iğne vurulmamıştı, doktorumu değiştirdim hemen hsg çekti 1 ay bekle olmazsa gel dedi, gittim femara verdi.
              Bu aydan çok umutluyum.
              İnofolic kombi + femara +41 meryem suresi + düzenli spor hepsini yaptım. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. İğne gibi batmalar oluyor. İilk defa böyle hissiyat var. 😔 düşünmeden de edemiyorum zamanda geçmiyor 🙈

13 gün sonra