1 buçuk aeneyi geçti artık, gebe kalamıyorum hiçbir problem yok bu ay femara ve ipne denedik. 18 inde iğne oldum. 1 haziran test günüm, tam 1 hafta kala kasık ağrıları başladı. Az önce kasığıma incecik iğne gibi batmalar başladı. Özellikle eğilince oluyor. Ama göğüslerim sadece dolgun, ağrı sızı hiçbir şey yok. Belirti olabilir mi, iğnenin 9. Günü bugün

Tug_34 çok hafiften kasık ağrıları olmuştu karnım şişti adet belirtilerine çok benzerdi

Tug_34 adete 5 gün kala test yapmıştım çıkmıştı normal gebelik testi

Tug_34 her hamilelikte belirti olacak diye bir şey yok, benimde hiç bir belirtim olmadı adetim geçikince öğrendim

Tug_34 9. ve 10. Gün öğrenen bile oluyor yarın ilk idrarla test yapabilirsiniz varsa eğer illaki çıkar

Azra00 herkrs göğüste ağrı oluyor yazıyor ya tedirgin oldum

Biley daha sorucam doktor 1 hazirana kadar gün aşırı ilişki dedi, eğer gebelik varsa problem olur mu ki ilişki?

Benim ilk belirtim ağzımda tadı eksikliği olmuştu Ağzımın tadı kaçıyordu

Tug_34 herhangi bir sıkıntı olmaz cinsel ilişki. Zaten daha şu an gebe olsanız bile bebek oluşumu yok sadece kese oluşmuştur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah ❤️

Tug_34 benim hiç olmadı ne ağrı gögüste ne hassasiyet mide bulantısı vs hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor bence

Mucizemmmmmm46 benim daha çok herşeyi yiyesim var şuan 😂 tadları damağımda kalıyor

@“Sozde”#p27992397Sadece o yoktu