Tug_34 Kirmizibasliklikizzzzz ovittiral iğne vurulduğum için yapmadım. Doğru sonucu almam diye. Bide çok erken değil mi
Kirmizibasliklikizzzzz Tug_34 9. ve 10. Gün öğrenen bile oluyor yarın ilk idrarla test yapabilirsiniz varsa eğer illaki çıkar
Azra00 Tug_34 her hamilelikte belirti olacak diye bir şey yok, benimde hiç bir belirtim olmadı adetim geçikince öğrendim
Azra00 Tug_34 benim hiç olmadı ne ağrı gögüste ne hassasiyet mide bulantısı vs hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor bence
Tug_34 Biley daha sorucam doktor 1 hazirana kadar gün aşırı ilişki dedi, eğer gebelik varsa problem olur mu ki ilişki?
Havva_Klnc33 Tug_34 herhangi bir sıkıntı olmaz cinsel ilişki. Zaten daha şu an gebe olsanız bile bebek oluşumu yok sadece kese oluşmuştur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah ❤️
Yoncatac Tug_34 1 sene denedik olmuyordu artık bırakalım dediğimiz anda geldi kızımız ve o arada da ilişkiye girdik hiçbir sorun olmadı. Ümidinizi kaybetmeyin sadece çok kafaya takmamak gerekiyor galiba 🥰