hitap 3 sağımda 3 solumda kırmızı çizikler var hamileliğimin ortasında çıkmıştı hala aynı 32 haftaligim

Syma_07 aynısı aynı yerde aynı sayıda😂😂 ben 33 de fark ettim belkı geçer kremle

Denizahsen ay benim de aynı kullanmadığım şey kalmadı ama gel gör karnımı 😂😂 kocaman kocaman çatlaklar

hitap ben daha 20 haftalığım 16 haftamda çatladım hemende sürekli yağladığım halde şok geçirmiştim sabah kalktığımda 😄

hitap benim de göbek deliğimin altında mor bi kısım var gördüğümden beri burayı nasıl morarttim acaba bilmeden bir yere mi çarptım falan diyordum meğer çatlamışım🙄 31. Haftadayız krem de kullandım yağ da kullandım galiba ben çatlamicam diye geziniyordum ama hazin son.. çok fazla olmasa onunla kalsam bari ama sanmıyorum😒

hitap benşmde yanlarım çatladı kırmızı kırmızı 😅

hitap Aynı şeyi yaşamışız 33te çatladım,görünce baya hüsrana uğramıştım :(

gulsumd1 hahah hepımız aynı yerlerden çatlamışız sanki

Daisy0000 evet küçük bir hüsrandan sonra çok şükür dıyerek kabullenme aşamasına geçtim 😂 kırmızıyken kurtarırım dıye düşünüyorum 😂

Çatlak önleyici ne kullanmıştınız ve ne sıklıkla?

hitap tam 10 dakika önce çatlaklarımı farkedip çatlamışııım diye tepki gösterdim okadarda yağlı güreş yapar gibi yağlanmıştım 🥲😄😄😄

adatuna bi oil shea yağı, vazelin ıse gıderken sabahları, ve akşam ıs dönüşü olarak günde ıkı kere kullandım

hitap ben çatlarım diyom ama heyecanla gününü bekliyorum 😂
                  Kantaron yağı kullanıyorum öyle özel kremlerde almadım. Nasip bakalım.