hitap Hanımlar merhaba, 33 haftalık gebeyim. Bütün fark ettim ki kırmızı çatlaklarım oluşmuş çok altta oldukları ıcın ben görmemişim biraz üzüldüm:( Siz çatladınız mı? Çatlamadan atlatmak ıcın çok uğraştım ama olmadı
Denizahsen hitap ben 3. Aydan beri çatlak önleyici krem ve bebe yağı kullanmama rağmen göbeğim full çatlamış şu an 34 haftalık hamileyim, yani genetik ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlıyorsun maalesef
Syma_07 hitap 3 sağımda 3 solumda kırmızı çizikler var hamileliğimin ortasında çıkmıştı hala aynı 32 haftaligim
melekmommm hitap ben daha 20 haftalığım 16 haftamda çatladım hemende sürekli yağladığım halde şok geçirmiştim sabah kalktığımda 😄
minigin_annesi11 hitap benim de göbek deliğimin altında mor bi kısım var gördüğümden beri burayı nasıl morarttim acaba bilmeden bir yere mi çarptım falan diyordum meğer çatlamışım🙄 31. Haftadayız krem de kullandım yağ da kullandım galiba ben çatlamicam diye geziniyordum ama hazin son.. çok fazla olmasa onunla kalsam bari ama sanmıyorum😒
Mutluemos Denizahsen ay benim de aynı kullanmadığım şey kalmadı ama gel gör karnımı 😂😂 kocaman kocaman çatlaklar
melekmommm Gizem60 valla öyle şimdi kırmızı kırmızı çatlaklar ama mutluyum beş senedir bekledim yavrumu hiç umrumda değil 🥰
hitap Daisy0000 evet küçük bir hüsrandan sonra çok şükür dıyerek kabullenme aşamasına geçtim 😂 kırmızıyken kurtarırım dıye düşünüyorum 😂
hitap adatuna bi oil shea yağı, vazelin ıse gıderken sabahları, ve akşam ıs dönüşü olarak günde ıkı kere kullandım
Youngplanner hitap tam 10 dakika önce çatlaklarımı farkedip çatlamışııım diye tepki gösterdim okadarda yağlı güreş yapar gibi yağlanmıştım 🥲😄😄😄
adatuna hitap çatlak kremi olmadığı için mi çatladınız acaba, belki lierac ile devam ederseniz devamı gelmez
Youngplanner hitap ben farkettiğim gibi elime yağ döktüm ovuşturuyorum şuan karnımı sanki geri alabilicekmişim gibi 😂😂