Hanımlar merhaba, 33 haftalık gebeyim. Bütün fark ettim ki kırmızı çatlaklarım oluşmuş çok altta oldukları ıcın ben görmemişim biraz üzüldüm:( Siz çatladınız mı? Çatlamadan atlatmak ıcın çok uğraştım ama olmadı

hitap ben 3. Aydan beri çatlak önleyici krem ve bebe yağı kullanmama rağmen göbeğim full çatlamış şu an 34 haftalık hamileyim, yani genetik ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlıyorsun maalesef

hitap 3 sağımda 3 solumda kırmızı çizikler var hamileliğimin ortasında çıkmıştı hala aynı 32 haftaligim

Syma_07 aynısı aynı yerde aynı sayıda😂😂 ben 33 de fark ettim belkı geçer kremle

Denizahsen ay benim de aynı kullanmadığım şey kalmadı ama gel gör karnımı 😂😂 kocaman kocaman çatlaklar

hitap ben daha 20 haftalığım 16 haftamda çatladım hemende sürekli yağladığım halde şok geçirmiştim sabah kalktığımda 😄

hitap benim de göbek deliğimin altında mor bi kısım var gördüğümden beri burayı nasıl morarttim acaba bilmeden bir yere mi çarptım falan diyordum meğer çatlamışım🙄 31. Haftadayız krem de kullandım yağ da kullandım galiba ben çatlamicam diye geziniyordum ama hazin son.. çok fazla olmasa onunla kalsam bari ama sanmıyorum😒

hitap benşmde yanlarım çatladı kırmızı kırmızı 😅

hitap Aynı şeyi yaşamışız 33te çatladım,görünce baya hüsrana uğramıştım :(

gulsumd1 hahah hepımız aynı yerlerden çatlamışız sanki

Daisy0000 evet küçük bir hüsrandan sonra çok şükür dıyerek kabullenme aşamasına geçtim 😂 kırmızıyken kurtarırım dıye düşünüyorum 😂

Çatlak önleyici ne kullanmıştınız ve ne sıklıkla?

hitap tam 10 dakika önce çatlaklarımı farkedip çatlamışııım diye tepki gösterdim okadarda yağlı güreş yapar gibi yağlanmıştım 🥲😄😄😄

adatuna bi oil shea yağı, vazelin ıse gıderken sabahları, ve akşam ıs dönüşü olarak günde ıkı kere kullandım