Hanımlar merhaba, 33 haftalık gebeyim. Bütün fark ettim ki kırmızı çatlaklarım oluşmuş çok altta oldukları ıcın ben görmemişim biraz üzüldüm:( Siz çatladınız mı? Çatlamadan atlatmak ıcın çok uğraştım ama olmadı
Çatlaklar 33. Hafta :(
hitap ben 3. Aydan beri çatlak önleyici krem ve bebe yağı kullanmama rağmen göbeğim full çatlamış şu an 34 haftalık hamileyim, yani genetik ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlıyorsun maalesef
Denizahsen bebeklerimizden hatıra demekten başka bi şey gelmiyor elımızden😂
Denizahsen ay benim de aynı kullanmadığım şey kalmadı ama gel gör karnımı 😂😂 kocaman kocaman çatlaklar
hitap ben daha 20 haftalığım 16 haftamda çatladım hemende sürekli yağladığım halde şok geçirmiştim sabah kalktığımda 😄
melekmommm nasıl olabilir çok şaşırdım ilk defa bu kadar erken çatlamanı duyuyorum
melekmommm yaaa demekki genetık faktörler daha etkılı
hitap benim de göbek deliğimin altında mor bi kısım var gördüğümden beri burayı nasıl morarttim acaba bilmeden bir yere mi çarptım falan diyordum meğer çatlamışım🙄 31. Haftadayız krem de kullandım yağ da kullandım galiba ben çatlamicam diye geziniyordum ama hazin son.. çok fazla olmasa onunla kalsam bari ama sanmıyorum😒
minigin_annesi11 gebelıgın en zor kısımları bedenımızdekı degıısmler sanırım.
Çatlak önleyici ne kullanmıştınız ve ne sıklıkla?
hitap tam 10 dakika önce çatlaklarımı farkedip çatlamışııım diye tepki gösterdim okadarda yağlı güreş yapar gibi yağlanmıştım 🥲😄😄😄
hitap ben 32 yim henüz yok ama her an olacak gibi beklemedeyim 😅
Youngplanner hahaha ben de az önce fark ettim bi beş dakıka durdum sonra kabullendim ajsjjs