Ozge56 yok bebegin harketleri azaldı suni sancı taktılar kalp atışı 40 a kadar düştü hemen sezeryana aldılar

Mutluemos istersen bir acile git çok kusman varsa ya da bebek hareketleri azaldıysa

Sen5155 ilçede oturuyorum merkez ile aram 2 saat lavabodan çıkamadım ki o yolu nasil gideceğimi düşünüyorum

Sen5155 aşırı derecede kusma ve aşırı derecede ishal 2 saatte 4 kez kıyafet değiştim

Mutluemos bilmiyorum işte bir doktora gidebilsen en azından çatı muayenesi yapar bir nst ye sokar

Sen5155 şuan hareketleri var bebeğin hissediyorum ama durumun birden bire böyle olması beni çok korkuttu ilk gebeliğim bugün geldim annemlerden eğer annemde olsaydım çoktan gitmiştim hastaneye

55deniz-akbulut Nerak etme bnde 35. Haftada doğum yaptım biraz kuvezde kldi ama suan 2.5 yaşında bıcır bıcır bir oğlum var. Stres yapmayın yani Allahin izniyle hersey güzel olacak 😍

Sen5155 sırtımı lavabonun duvarına yaslanmış battaniye ile oturuyorum geceden beri şuan patates hasladim belki iyi gelir ne yapacağımı bilmiyorum